4000 mAh’lik Huawei Y7 Prime duyuruldu!

Huawei Y7 Prime duyuruldu. Teknik özellikleri ve 4000 mAh’lik bataryası ile dikkatleri üzerine toplayacak olan Huawei Y7 Prime rakiplerine göz açtırmak istemiyor!

4000 mAh’lik Huawei Y7 Prime duyuruldu!

Huawei Y7 Prime sonunda gün yüzüne çıktı. Huawei‘nin orta sınıf için piyasaya sunacağı yeni telefonu teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Huawei Y7 Prime tanıldı! İşte özellikleri!

Huawei Y7 Prime ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan Teknoloji devi, yeni orta sınıf telefonu ile kullanıcılara cömert  bir pil ömrü sunmayı hedefliyor. 

4000 mAh’lik bir bataryadan beslenecek olan Y7 Prime, yeni nesil Snapdragon 435 işlemcisinden de güç alacak. 

Metal bir gövdeye sahip olan yeni telefon, 8.35 mm kalınlığında olduğunu da görmekteyiz. 5.5 inçlik 720p IPS ekran paneli ile satışa çıkacak olan Y7 Prime, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına da sahip.

Android 7.0 Nougat‘ı EMUI 5.1 özelleştirmesi ile çalıştıracak olan yeni orta sınıf telefon kullanıcılara kaliteli bir telefon deneyimi sunacak.

Orta sınıf için güzel bir seçenek ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan Huawei Y7 Prime en çok pil kapasitesi ile bütün gözleri üzerinde topladı. Eğer büyük bataryalı bir orta sınıf akıllı telefon arayışında iseniz, yeni Huawei sizin için güzel bir seçenek olabilir. 

Kamera özelliklerinden de bahsedecek olursak, 12MP arka kamera, 8MP ön kameraya sahip olacak olan yeni telefon, kamera konusunda da rakiplerini geri planda bırakmayı başardı. Ayrıca arka kamera ile 1080p video kaydetmeniz de mümkün.

 

LTE‘ye sahip olan Y7 Prime çift SIM yuvası ile mağazalardaki yeri alacak. Ayrıca cihazın GSM ve CDMA desteği olduğunu da belirtelim. 

Fiyat konusunda da ise, 215 avro ila 245 avro arasında bir fiyat etiketi ile teknoloji mağazalarındaki yeri alacak olan Huawei Y7 Prime orta segmente damgasını vurmayı planlıyor.

Huawei Y7 Prime teknik özellikleri

Ekran:  5.5 inçlik 720p IPS ekran

İşlemci: Snapdragon 435

Grafik Birimi: Adreno 505

RAM: 3 GB RAM

Depolama: 32 GB depolama alanı, microSD destekli

Arka Kamera: 12 Megapiksel f/2.2

Ön Kamera: 8 Megapiksel 

Pil: 4000 mAh

İşletim Sistemi: Android 7.0 Nougat

 

Kaynak adres : https://www.shiftdelete.net/huawei-y7-prime-ozellikleri-ve-fiyati-82554

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası