2022 Volkswagen Polo fiyat listesi

B segment araçlar arasında en çok tercih edilen modellerden biri olan Volkswagen Polo, geçtiğimiz aylarda yenilenen tasarımıyla otomotiv …

2022 Volkswagen Polo fiyat listesi

B segment araçlar arasında en çok tercih edilen modellerden biri olan Volkswagen Polo, geçtiğimiz aylarda yenilenen tasarımıyla otomotiv tutkunlarının karşısına çıktı. 2022 Volkswagen Polo fiyat listesi ile karşınızdayız.

Volkswagen’ın ikonik araçlarından biri olan Polo, Eylül ayında yeni tasarımıyla satışa çıktı. Ülkemizde de birçok kişi tarafından tercih edilen Volkswagen Polo, yeni teknolojiler ile kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

2022 Volkswagen Polo fiyat listesi

Eylül ayında tanıtılan ve İngiltere fiyat listesi açıklanan yeni Polo, nihayet ülkemizde de boy gösterdi. Impression, Life ve Style olmak üzere 3 farklı donanım paketiyle satışa sunulan yeni model, ülkemizde sadece 1.0 MPI ve 1.0 TSI motor seçeneklerine sahip.

Üst donanım seviyelerinde Yarı Otonom Sürüş Asistanı “Travel Assist”, IQ.LIGHT – LED Matrix far ve anahtarsız çalıştırma gibi özellikler mevcut. 10.25 inç dijital gösterge, start/stop sistemi, lastik basınç uyarısı ve yorgunluk uyarı sistemi gibi özellikleri tüm donanım seviyelerinde standart olarak sunuluyor.

1.0 MPI motor 80 beygir, 1.0 TSI motor ise 95 beygir güç üretiyor. Ayrıca yeni model Volkswagen grubu araçlarda karşımıza çıkan 7 ileri çift kavramalı DSG şanzımana sahip.

14 inç, 15 inç ve 16 inç jant seçenekleri bulunan yeni model bizleri 11 farklı renk seçeneği ile karşılıyor.

2022 Volkswagen fiyat listesi açıklanan yeni modelin ülkemizdeki tavsiye edilen başlangıç fiyatı 218.000 Türk Lirası olarak belirlendi. Tercih edilen opsiyonlara ve donanım paketine göre değişiklik gösteren fiyat etiketi, opsiyonlar ile birlikte Style donanım paketinde 441.205 Türk Lirası’na kadar çıkıyor.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası