2022 Renault Trafic Türkiye’de: İşte özellikleri ve fiyatı!

Renault, uzun yıllardır Oyak Grubu’yla birlikte ülkemizde aktif olarak faaliyet gösteriyor. Özellikle kullanıcılarına sunduğu özellikler ve …

2022 Renault Trafic Türkiye’de: İşte özellikleri ve fiyatı!

Renault, uzun yıllardır Oyak Grubu’yla birlikte ülkemizde aktif olarak faaliyet gösteriyor. Özellikle kullanıcılarına sunduğu özellikler ve uygun fiyatları sayesinde çok sevilen şirket, hem ülkemizde hem de dünya genelinde iyi satış rakamlarına kolaylıkla ulaşabiliyor.

Renault, son dönemlerde ülkemizdeki faaliyetlerini artırarak Türk kullanıcılara yeni modeller sunuyor. Şimdi de şirket, ülkemizde en çok tercih edilen hafif ticari araçlardan biri olan yeni Renault Trafic modelini ülkemizde satışa sundu. Araç, sunduğu özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor.

Renault Trafic özellikleri

Yeni Trafic, bir önceki modellere kıyasla kullanıcıların karşısına daha şık bir tasarımla çıkıyor. Araç, dikkat çekici tasarımı sayesinde hem bireysel müşterilerin hem de kurumsal müşterilerin isteklerini karşılayabiliyor. Özellikle bir önceki modele göre daha rahat ve ferah bir iç kabine sahip olan hafif ticari, teknolojik anlamda da kullanıcıları memnun edebiliyor.

Adaptif cruise kontrol, aktif acil fren destek sistemi, şerit takip sistemi, kör nokta uyarı sistemi, otomatik uzun-kısa far teknolojisi ve trafik işaretleri tanıma sistemi gibi özellikleri kullanıcılarına üst versiyonlarda sunan araç, dijital gösterge paneli ve multimedya ekranıyla binek bir otomobili aratmıyor.

Bunlara ek olarak araçta opsiyonel olarak 360 derece park asistanı ve geri görüş kamerası da sunuluyor. Aracın teknik özelliklerine geldiğimizde bizleri iki tane motor seçeneği karşılıyor. Bunlardan ilki 2.0 litrelik Blue dCi motor. Bu motor, 150 beygir güç üretebiliyor ve sadece manuel şanzımanla birlikte alınabiliyor.

İkinci seçenek ise 2.0 litrelik Blue dCi motor. Bu motor ise diğerinin aksine 170 beygir güç üretebiliyor ve otomatik şanzımanla birlikte alınabiliyor. Renault Trafic modelinin hem panelvan hem de Combi versiyonu bulunuyor. Aracın fiyatları 431 bin TL’den başlıyor.

Renault Trafic fiyat listesi

Versiyon Motor Fiyat
Yeni Trafic Panelvan 2.0 Blue dCi 150 bg 431.000 TL
Yeni Trafic Combi 5+1 2.0 Blue dCi 150 bg 497.000 TL
Yeni Trafic Combi 5+1 EDC 2.0 Blue dCi EDC 170 bg 552.000 TL
Yeni Trafic Combi 8+1 EDC 2.0 Blue dCi EDC 170 bg 595.000 TL

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası