2021 Land Rover Discovery inceleme ve test sürüşü!

SUV dünyasının tecrübeli ismi Land Rover, 2021 model Discovery modeli ile sınırları bir adım öteye itiyor. Gerek performansıyla, gerek araç içi …

2021 Land Rover Discovery inceleme ve test sürüşü!

SUV dünyasının tecrübeli ismi Land Rover, 2021 model Discovery modeli ile sınırları bir adım öteye itiyor. Gerek performansıyla, gerek araç içi desteğiyle SUV severlere hitap eden Land Rover Discovery modeline yakından baktık ve bir inceleme test sürüşü gerçekleştirdik.

2021 Land Rover Discovery inceleme

Üst seviye bir SUV olan Land Rover Discovery, yeni modelinde de kaliteden ödün vermezken fiyatıyla dudak uçuklatıyor. Ülkemizde 2 milyon TL bandından satılan Discovery, bir SUV’da görmek isteyebileceğiniz çoğu özelliğe sahip. Özellikle arazi koşullarında harika iş çıkaran Discovery’i Hakkı Alkan bizzat araziye götürüp test etti. Hem asfalt yolda, hem de kırsal alanda gerçekleştirilen sürüş testleri aracın nasıl bir performans gösterdiğiyle ilgili canlı bilgiler veriyor.

Üst seviye bir SUV’dan elbette iç tasarım marifetleri de bekliyoruz. Aracın iç mekan detayları size adeta yardımcı pilotluk yapacak cinsten. Aracın sınıfını belli ettiği en önemli özelliğinin ufak detayları olduğunu söyleyebiliriz. Eğer aracınızda “Bu da mı varmış?” dedirten küçük detaylardan hoşlanıyorsanız Discovery sizi bu noktada çok tatmin edebilecek bir araç.

Dış tasarımda dinamik yapısının yanı sıra ilk dikkat çeken unsur matrix led farlar oluyor. Yüksek ışık kuvvetine sahip aydınlatmalar her koşulda iyi iş çıkarabiliyor.


Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası