2021 Honda Civic Hatchback fiyat listesi

Honda, Türkiye’deki fabrikasını kapatmış olsa da ülkemizdeki faaliyetlerine hala devam ediyor ve edecek. Honda’nın en çok satan serilerinden …

2021 Honda Civic Hatchback fiyat listesi

Honda, Türkiye’deki fabrikasını kapatmış olsa da ülkemizdeki faaliyetlerine hala devam ediyor ve edecek. Honda’nın en çok satan serilerinden olan 2021 Honda Civic, Hatchback gövde yapısında sunduğu rekabetçi fiyat listesi ile dikkat çekiyor. Sıfır otomobil bulmanın zorlaştığı bu döneme rağmen bir otomobil almaya niyetliyseniz Civic Hatchback, değerlendirmeniz gerekenlerden biri.

2021 Honda Civic Hatchback fiyat listesi

Öncelikle belirtmek isteriz ki listemizdeki fiyatlar tavsiye edilen satış fiyatlarıdır. Yani siz bir bayiye gittiğinizde farklı fiyatlar duyabilirsiniz, bu normaldir. Bunun hakkında bilgi almak için ziyaret etmeyi düşündüğünüz bayiden telefonla bilgi almanız en iyisi olabilir. Bayiler kendi fiyatlarını belirlemekte özgürdür, bu yüzden internette gördüğünüz fiyatlar bayi ile her zaman uyuşmayabilmekte.

2021 model Honda Civic Hatchback’in tek bir paket ve motor seçeneği mevcut. Bunun için fiyat ve donanım şu şekilde:

  • 1.5L VTEC Turbo Benzin, Otomatik, Sport+: 374.600 TL

Söylediğimiz gibi, bu fiyat Honda tarafından tavsiye edilendir. Araç için şu an tek bir seçenek olsa da ilerde bu durum değişebilir. Civic serisini muhtemelen tanıyorsunuz ancak aracın gösterişlerinden ziyade teknik özelliklerini merak edenler için bilinenleri derledik.

2021 Honda Civic Hatchback teknik özellikleri

Yakıt: Benzin
Silindir hacmi: 1498 cc
Beygir: 182 hp
Tork: 220 nm
0-100 km/s hızlanması: 8.2 saniye
Karma yakıt tüketimi: 6.0 litre
Bagaj hacmi: 420 litre

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası