2020 Mercedes GLA Türkiye’de! İşte fiyatı

2020 Mercedes GLA, 2019 yılının son ayında tanıtılmıştı. Aradan geçen 7 aylık sürenin ardından ailenin yeni modeli ülkemizde de asfalta iniyor …

2020 Mercedes GLA Türkiye’de! İşte fiyatı

2020 Mercedes GLA, 2019 yılının son ayında tanıtılmıştı. Aradan geçen 7 aylık sürenin ardından ailenin yeni modeli ülkemizde de asfalta iniyor. 2020 Mercedes GLA Türkiye fiyatı da kısa süre önce netlik kazandı.

2020 Mercedes GLA Türkiye fiyatı

Mercedes-Benz’in kompakt SUV sınıfındaki ilk modeli olan GLA, tamamen yenilenen ikinci jenerasyonu ile Temmuz ayından itibaren Türkiye’de satışa sunuldu. 163 beygirlik turbo benzinli motor ve 7G-DCT otomatik şanzımanın standart olarak sunulduğu Yeni Mercedes-Benz GLA 200, 412.500 TL’den başlayan Progressive donanım paketine ve 454.000 TL’den başlayan AMG donanım paketine sahip.

Yeni GLA, altıncı model olarak Mercedes-Benz’in güncel kompakt sınıf model ailesini tamamlarken, aynı zamanda markanın başarılı SUV ürün gamının giriş seviyesini oluşturuyor. Önceki nesil ile kıyaslandığında daha güçlü bir karakter sergileyen Yeni GLA, 1.611 milimetrelik yüksekliği ile önceki nesline oranla 10 cm daha fazlasını sunuyor.

Kabinde bizi Mercedes ailesinde son yıllarda görmeye alışkın olduğumuz bir ekran tasarımı karşılıyor. 10.25 inçlik ekran, hem gösterge panelini hem de MBUX isimli bilgi-eğlence sisteminin ekranını içine alıyor. Tabii bu en üst donanım seçeneğinde mevcut. Başlangıç seviyesindeki ekranın büyüklüğü ise 7 inç.

Güvenlik teknolojileri de otomobilin kozları arasında. Bunların başında yaklaşık 60 km/s’ye kadar aktif olan Acil Durum Fren Sistemi’ni sayabiliriz. Mercedes, GLA ile birlikte opsiyon olarak Sürücü Yardım Paketi sunuyor. Bu paketin içinde Adaptif Hız Sabitleme, Aktif Hız Limit Asistanı ve Uyarı Sistemi, Kavşak ve Trafik İşaretleri Uyarı Sistemi, Şerit Takip Sistemi, Kör Nokta Uyarı Asistanı gibi güvenlik donanımları bulunuyor.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası