2020 BMW 4 Serisi Cabrio görüntülendi

BMW, kısa süre önce G22 kodlu yeni 4 Serisi Coupe modelini tanıtmıştı. Devasa ızgaraları ile dikkatleri üzerine toplayan Alman otomobil üreticisi …

2020 BMW 4 Serisi Cabrio görüntülendi

BMW, kısa süre önce G22 kodlu yeni 4 Serisi Coupe modelini tanıtmıştı. Devasa ızgaraları ile dikkatleri üzerine toplayan Alman otomobil üreticisi şimdi de BMW 4 Serisi Cabrio modeli üzerinde çalışıyor.

2020 BMW 4 Serisi Cabrio neredeyse kamuflajsız halde

BMW, yeni ızgara tasarımını neredeyse hiç değişiklik yapmadan 4 Serisi Cabrio modelinde de kullanmış. Bu nedenle ön kısımda hiçbir kamuflaj bulunmuyor. Mevcut modelde metal olan açılabilir tavan, yerini kumaş tavana bırakmış. Hafiflik için yapılan bu çalışmanın otomobillin performansına etki edeceğini düşünüyoruz.

Coupe versiyona göre tavandan dolayı biraz daha alçak olmasını beklediğimiz 2020 BMW 4 Serisi Cabrio’nun arka kasası da Coupe versiyona kıyasla biraz daha uzun olacak. Ayrıca kumaş tavanın rahatlıkla bagajda yerini alabilmesi için modelin arka kısmı daha düz bir yapıda tasarlanmış.

Alman üretici, 4 Serisi Cabrio için çok büyük ihtimalle yeni bir motor ünitesi geliştirmeyecek. Mevcut 4 Serisi Coupe versiyonunda kullanılan 2.0 ve 30. litrelik motorlar Cabrio versiyonunda da yerini alacak. 260 beygir ile 390 beygir aralığında güç üretebilecek olan BMW 4 Serisi Cabrio’nun diğer teknik detayları le ilgili bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca 4 Serisi Cabrio’nun plug-in hibrit veya tam elektrikli versiyonlarının tanıtılması da şimdilik olasılıklar arasında yer almıyor.

İçerisindeki teknolojiye göz attığımızda ise 12.3 inçlik gösterge ekranı, gerçek zamanlı trafik bilgisi ile beraber gelecek. Ayrıca 10.25 inçlik iDrive bilgi-eğlence sistemi de Apple CarPlay ve Android Auto ile uzaktan bağlantı kurabilecek.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası