2019 Dodge Charger SRT Hellcat karşınızda!

2019 Dodge Charger SRT Hellcat karşınızda!

2019 Dodge Charger SRT Hellcat tüm ihtişamıyla tanıtılmış durumda. Selefine göre büyük değişiklikler gözlemlenmeyen otomobil için daha çok çeşitli, özel iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. İşte yeni Dodge Charger SRT Hellcat detayları.

715 beygirlik Aston Martin DBS Superleggera tanıtıldı!

Uzun bir süredir casus fotoğraflarla gündeme gelen Aston Martin nihayet yeni amiral gemi otomobilini tanıttı. İşte markanın yeni Super GT modeli, Aston Martin DBS Superleggera!

2019 Dodge Charger SRT Hellcat neler sunuyor?

Charger SRT Hellcat ve Charger R/T Scat Pack ile otomobil, ön farlarının yanında çift hava girişi olan yeni ızgaraya kavuşuyor. RT ve GT ise kaput açığı, arka spoyler ve daha fazla gövde detayı ile birlikte sunuluyor. Ek olarak, artık Hellcat için mat siyah kaput seçeneği de sunuluyor.

Demon parçaları ile gücüne güç katan Hellcat, After-Run Chiller ile motor stop edildiğinde ara soğutucu için soğutma elde ediyor. Torque Reserve sistemi ise daha başlangıçta aracın fırlamasını mümkün kılıyor. Hellcat ve R/T Scat Pack ayrıca, kalkışta duman attırma sırasında şerit kilidi sağlamak için Launch Assist özelliği ile geliyor. Bu sayede tekerlerin sıçraması minimize edilirken tutuş ise en üst seviyeye çıkartılıyor. Bunlar dışında güç ve tork anlamında araçlar selefleri ile aynı detaylara sahip.

İsterseniz, mevcut Dodge Charger SRT Hellcat özelliklerini de bir hatırlayalım. 6.2 litre süperşarjlı V8 motor ile 707 beygir güç ve 881 Nm tork elde ediliyor. Charger R/T Scat Pack ise 6.4 litre V8 motor ile 485 beygir güce sahip.

2019 Chevrolet Blazer iddialı geliyor!

Chevrolet Camaro, Equinox ve Traverse modellerinden detayların bir araya geldiği 2019 Chevrolet Blazer, harika bir SUV seçeneği olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

2019 Dodge Charger modelleri bu yılın üçüncü çeyreği itibariyle satışa sunulacak. Ön siparişlerin ise Haziran ayı sonu itibariyle alınması planlanıyor. Araçların fiyat bilgilerinin henüz duyurulmadığını da belirtelim.

https://shiftdelete.net/2019-dodge-charger-srt-hellcat-karsinizda

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası