2019 BMW 7 serisi sızdırıldı!

2019 BMW 7 serisi sızdırıldı!

BMW‘nin uzun yıllardır üretimine devam ettiği BMW 7 serisinin, 2019 yılı içerisinde tasarım değişikliğine uğrayacağı biliniyordu. Geçtiğimiz günlerde internete düşen bir görüntü, eğer gerçekse, 2019 BMW 7 serisi hakkında önemli detaylar gün yüzüne çıkmış olacak.

2019 BMW 7 serisi, tasarımıyla dikkat çekiyor!

Rus bir Instagram kullanıcısı, geçtiğimiz günlerde paylaştığı görüntüdeki aracın, 2019 model BMW 7 serisine ait olduğunu belirtti.

Kullanıcının kim olduğunun belli olmaması ve görüntüdeki otomobilin gerçekten de yeni BMW 7 serisi olup olmadığı kesin olmaması, görüntünün hızlıca internette yayılmasına engel olamadı.

2020 Audi Q4 ortaya çıktı!

Audi, yeni Q4’ün görüntülenmesinin önüne geçemedi. 2020 Audi Q4, geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Tasarımsal değişiklikler yaşayan yeni Audi Q4, daha sportif gözüküyor!

Ön tampondaki krom detayların artması ve daha keskin hatlara sahip ve daha ince farlar ile dikkat çeken yeni 7 serisinin ön ızgaraları da bir hayli büyümüş durumda.

2019’un ilk çeyreğinin sonunda tanıtılması beklenen yeni BMW 7 serisi, ilk kez bu kadar net bir şekilde görüntülenmiş oldu.

 

https://shiftdelete.net/2019-bmw-7-serisi-sizdirildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası