2018 iPhone modelleri Apple Pencil ile geliyor!

2018 iPhone modelleri Apple Pencil ile geliyor!

Apple, 2018 iPhone modelleri ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlıyor. Eylül ayında tanıtılacak olan, iPhone modelleri hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre yeni modeller Apple Pencil desteği ile gelecek.

2018 iPhone modelleri özellikleri netleşmeye devam ediyor!

Samsung Galaxy X konsept görselleri büyülüyor!

CES 2019 etkinliğinde tanıtılması beklenilen Samsung Galaxy X için harika bir konsept çalışmasına imza atılmış durumda. Karşınızda harika Galaxy X konsept görselleri.

TrendForce, tarafından yayınlanan raporda yeni iPhone modellerinde Apple Pencil desteğinin bulunacağı görülüyor. Apple’ın piyasaya sunacağı üç iPhone modelinin hepsinde Apple Pencil desteğinin olamayacağının da altını çizelim. Sadece OLED, ekrana sahip olan iPhone modellerinde akıllı kalem desteğini bulunacağı görülüyor.

Raporda da belirtildiği gibi 6.5 inç boyutundaki OLED ekranlı modelde ön plana çıkacak olan bu destek, kullanıcılara oldukça kaliteli bir deneyim sunacak. iPhone modellerinde akıllı kalem modelinin henüz nasıl uyarlanacağı hakkında raporda bir detaya yer verilmedi. Ancak diğer iPhone modelleri içerisinde yer alacak bir akıllı kalem modelide bizleri karşılayabilir.

Yayınlanan rapordaki diğer detaylarda ise, OLED ekrana sahip olan modellerde  512 GB depolama seçeneği sunulacak. 5.8 inç ve 6.5 inç ekran boyutundaki modeller OLED ekran paneline sahip olacak. 6.1 inç’lik ekran boyutundaki iPhone ise LCD paneli bünyesinde bulunduracak.

LCD ekran panelli iPhone modeli 3 GB bellleğe sahip olurken, OLED’li modellerse 4 GB bellek ile karşımıza çıkacağı görülüyor.

https://shiftdelete.net/2018-iphone-modelleri-apple-pencil-ile-geliyor

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası