1000 beygir gücünde Hennessey Camaro!

Hennessey Performance, Chevrolet Camaro spot otomobili elden geçirerek Hennessey Camaro The Exorcist adlı bir asfalt canavarı ortaya çıkartmış durumda.

1000 beygir gücünde Hennessey Camaro!

Hennessey Performance bu sefer de Chevrolet Camaro spor otomobili elden geçirerek 1000 beygir gücünde ve 350 kilometre hıza çıkan Hennessey Camaro adlı bir canavar yaratmış durumda.

Hennessey Camaro The Exorcist asfaltı ağlatıyor!

The Exorcist yani Şeytan Çıkaran olarak anılan süper otomobil, aslında 650 beygir gücündeyken performans ayarlamalarıyla 1000 beygire yükseltilmiş. Camaro ZL1 stok olarak süper şarjlı LT4 V8 motora sahip. Bu motoru daha güçlü hale getirmek içinse 1.7 litre turbo kompresör yerine yeni 2.9 litre bir model yerleştirilmiş. Daha büyük ara soğutucu, CNC’den çıkma silindir kafaları ile eksantrik mili ve supap ayarı yükseltmeleri de gerçekleştirilen uygulamalar arasında.

Yüksek akışlı katalitik konvertörler, yüksek akış emişli soğuk hava indüksiyon sistemleri ve motor mekaniğinin ciddi anlamda tekrar kalibre edilmesi ile birlikte 1-7/8 inç uzunluğunda paslanmaz çelik başlıklar da büyük donanımsal değişikliklerden. Hız testleri için lastikler de değiştirilmiş ve isteyenlere 20 inç drag ya da yarış lastikleri sağlanabiliyor. 10 ileri otomatik şanzımana ise dokunulmamış durumda.

9 viteste en yüksek hızı olan 350 kilometreye çıkan Hennessey Camaro The Exorcist, 0’dan 100’e 3 saniyenin altında ulaşabiliyor. Toplamda 100 adet üretilmesi planlanan 119 bin 950 dolar fiyata sahip.

 

Kaynak adres : https://shiftdelete.net/1000-beygir-gucunde-hennessey-camaro

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası