2023 yılının ilk PlayStation etkinliği geliyor! İşte duyurulacak oyunlar

2023 yılının ilk State of Play gösterisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Tarihi ve duyurulacak oyunlar da belli oldu.

2023 yılının ilk PlayStation etkinliği geliyor! İşte duyurulacak oyunlar

Geçtiğimiz yıllarda Sony, kendi etkinliği olan State of Play’de daha aktif olabilmek için E3 gibi gösterilere pek katılmamaya başladı. Sony, State of Play gösterisinde genellikle kendi oyunlarını sunarken, pek çok oyuncu bu gösterinin ne zaman olacağını merak ediyordu. Bugün ise 2023 yılındaki ilk Sony gösterisinin tarihi paylaşıldı. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

2023 yılının ilk State of Play gösterisi: 23 Şubat!

Bugün yapılan blog paylaşımıyla birlikte yılın ilk PlayStation State of Play’inin tarihi belli oldu. Sony, 23 Şubat TSİ 23.59 tarihinde yapılacak gösteride görebileceğimiz şeylerden bazılarını da paylaştı. En dikkat çekeni şüphesiz pek çok hayran tarafından beklenen Suicide Squad: Kill the Justice League oyunu hakkındaki gelişmeleri ve oyunun 15 dakikalık oynanış videosu oldu.

Sunumda bağımsız ve üçüncü parti anlaşmaların bulunduğu diğer stüdyoların oyunlarını ve beş adet yeni PlayStation VR 2 oyunu göreceğiz. E3 ve diğer bazı büyük oyun konferanslarından biraz uzaklaşan Sony, büyük duyurularının çoğunu State of Play etkinliklerine ayırdı. Bu nedenle sunumda bunların dışında da pek çok yeni oyun görebiliriz.

Blog üzerinden yapılan açıklama ise şu şekilde:

”State of Play, 2023’ün ilk gösterisiyle geri dönüyor! Üçüncü taraf ortaklarımızın beklenen bazı oyunlarına yeni bakışların yanı sıra bu yılın sonlarında çıkacak olan beş PlayStation VR2 oyununa ilk bakışa hazır olun. Ardından, Rocksteady Studios’un bir sonraki oyunu olan Suicide Squad: Kill the Justice League’deki yepyeni oynanış ayrıntıları ve güncellemeler için 15 dakikadan fazla oynanış detayları sizi bekliyor.”

Daha önceki State of Play sunumlarında God of War Ragnarök, The Last of Us Part II gibi büyük çaplı yapımlar ortaya çıkartıldığı için bu sunumda da beklentiler bir hayli yüksek. Gösteri PlayStation’un resmi Youtube ve Twitch kanallarında üzerinden yapılacak.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası