2021 Ford Bronco’ya büyük ilgi: 15 milyon dolar!

2021 Ford Bronco adına yayımlanacak olan satış rakamları binlerce kişiyi şaşırtabilir. Bu ay karşımıza çıkan sportif arazi aracı (SUV), 4 x 4 …

2021 Ford Bronco’ya büyük ilgi: 15 milyon dolar!

2021 Ford Bronco adına yayımlanacak olan satış rakamları binlerce kişiyi şaşırtabilir. Bu ay karşımıza çıkan sportif arazi aracı (SUV), 4 x 4 piyasasındaki rakiplerine şimdiden gözdağı verdi.

2021 Ford Bronco satış rakamları konusunda uçabilir

117 yıllık şirket tarafından iletilen bir açıklamada Bronco için yapılan rezervasyonların beklenenden fazla olduğu belirtildi. Bu rezervasyonlar, Ford’un yeni SUV modelini satın almak isteyenler tarafından yapıldı.

Yoğunluğun fazla olması sebebi ile böyle bir uygulamayı tercih eden otomobil şirketi oldukça meşgul. Merkezi ABD’de olan marka, sipariş vermek isteyen müşterileri önceden belirliyor.

Şirket tarafından belirlenen müşteriler, bu modeli rezervasyon yapmayan müşterilerden daha önce görecek. Böyle bir fırsatı elde etmek isteyen kişiler, Ford’a 100 dolar ödemek zorunda.

150 binden fazla kişinin ödeme yaptığı açıklandı. Düz bir hesap yapılırsa şimdiden en az 15 milyon doların toplandığı ortaya çıkıyor. Ford’un bir numaralı ismi olan Jim Hackett, Bronco’nun araç üreticilerini çok zorlayacağını düşünüyor.

Geçmiş ile şimdiki zamanı birleştirdiğini söyleyen Ford, müşterilerinden aldığı rezervasyon istekleri doğrultusunda kaç adet Bronco üreteceğini tespit etmeye çalışıyor. Bu işlem biraz zaman alacak.

Müşteriler, Ford’a ödediği 100 doları geri alabiliyor. İade fırsatından yararlanmak isteyen kişileri de hesaba katan Ford, bu SUV modeline ilgi duyan ve onu satın almak isteyen kişi sayısını netleştirmek istiyor.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası