2020 Hyundai Palisade iddialı tasarımı ile tanıtıldı!

2020 Hyundai Palisade iddialı tasarımı ile tanıtıldı!

Hyundai Palisade Los Angeles Otomobil Fuarı kapsamında resmiyet kazandı. Markanın şu ana kadar üretmiş olduğu en cüsseli model olarak karşımıza çıkan 2020 Hyundai Palisade, iddialı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle dikkat çekiyor. Bakalım Hyundai Palisade neler sunuyor?

Yerli otomobil Cumhurbaşkanı’ndan tam not aldı!

Yerli otomobil konusunda çalışmalara devam edilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a son bilgiler aktarıldı. Yerli otomobil Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tam not aldı!

İşte tüm heybetiyle 2020 Hyundai Palisade!

Güney Koreli Hyundai, yeni SUV modelini Los Angeles Otomobil Fuarı‘nda görücüye çıkarttı. Son derece iddialı bir tasarıma sahip olan otomobil, iri cüssesi ve teknolojik özellikleriyle tüm gözleri üzerine topladı.

Alıştığımız uzak doğu otomobillerinden çok daha farklı gözüken Palisade için, bir Amerikan otomobili demekte mümkün. Zira otomobilde yer alan tasarım çizgilerinin ve büyük ön ızgaranın, Lincoln ve GMC gibi markalardan pek bir aşağı kalır yanı yok.

Oldukça geniş ve ferah bir iç hacme sahip olan otomobilin içerisi ise oldukça iddialı. Ülkemizde gördüğümüz tasarımlardan çok daha farklı gözüken Palisade, oldukça geniş bir orta konsola sahip. 10 inçlik bir navigasyon ve 12,3 inç dijital sürücü ekranı, kablosuz şarj ve yedi adet USB çıkışı ise otomobilin multimedya tarafını güçlendiren detaylar arasında.

Sekiz kişiye kadar oturma kapasitesi sunabilen Hyundai’nin yeni SUV modeli; ön bölge çarpışma önleyici, yaya algılama, kör nokta uyarı ve çarpışma önleme, şeritte tutma, arka çapraz trafik, akıllı çıkış, uzun far ve akıllı hız sabitleyici asistanı ise dikkat çeken özellikleri arasında.

Gelişmiş bir dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan otomobilde ayrıca normal, sport, smart ve kar modu yer alıyor. Bu sistemler sayesinde elektronik olarak tekerlere tork gücü ihtiyaca göre otomatik olarak dağıtılıyor.

291 beygirlik 3.8 litre V6 üniteye sahip olan Hyundai Palisade, 8 ileri tork konvertörlü otomatik bir şanzımanla geliyor. Güney Kore sınırları içerisinde üretilecek olan lüks SUV, önümüzdeki yaz Amerika sınırları içerisinde satışa sunulacak.

https://shiftdelete.net/2020-hyundai-palisade-iddiali-tasarimi-ile-tanitildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası