2020 BMW 4 serisi tasarımı ile çok konuşulacak!

2020 BMW 4 serisi tasarımı ile çok konuşulacak!

Bu yılın ilk yarısında tanıtılmasını ve kademeli bir şekilde olsa da yıl sonuna kadar satışa sunulmasını beklediğimiz 2020 BMW 4 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Araca ait görüntüler sızdırılmaya başlandı.

Sızdırılan görüntüleri incelediğimizde büyük tartışmalarına neden olan böbrek ızgara tasarımının, bu defa alışık olunmayan bir boyutta karşımıza çıkacağını görüyoruz. Yeni BMW 4 serinin ön kısmında devasa bir ızgaraya yer veriyor.

Tesla otomatik pilot drone ile kandırıldı! Korkutucu!

Tesla otomatik pilot drone kullanılarak Negev Ben-Gurion Üniversitesi’ndeki araştırmacılar tarafından kandırıldı. Diğer otonom araçlarındaki etkinlendiği bu sistemin sonuçları korkutucu!

2020 BMW 4 serisi tasarımı özgün değişikliklere sahip!

İlk bakışta 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılan BMW Concept 4‘ü akıllara getiren araç, hem ön hem de arkada 3 serisine kıyasla daha agresif havalandırma deliklerine sahip.

Benzer şekilde 3 serisi ile kıyasladığımız daha özgün bir far tasarımına sahip olan aracın arkasında ise 8 serisini akıllara getiren bir arka stop grubu yer alıyor.

Alman otomobil devinin araçlarında uyguladığı radikal tasarım değişiklikleri sosyal medya platformlarında ve medyada oldukça konuşuldu. BMW tasarımlarını güçlü bir şekilde savunuyor.

BMW’nin ürün yönetim departmanından Peter Henrich verdiği bir röportajda, markanın yeni görünümünün “çok olumlu geri bildirimler” aldığını belirtti. Yeni 4 Serisinin Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı‘nda görücüye çıkması bekleniyor.

https://shiftdelete.net/2020-bmw-4-serisi-tasarimi-ile-cok-konusulacak

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası