2019 McLaren 720S Spider özellikleri ve fiyatı!

2019 McLaren 720S Spider özellikleri ve fiyatı!

McLaren sonunda merakla beklenilen yollara çıkmaya hazır spor otomobil modelini duyurdu. 2019 McLaren 720S Spider tasarımı ve performansı ile adeta dudak uçuklatıyor. İşte karşınızda, McLaren 720S Spider özellikleri ve fiyatı!

Aston Martin DBX modeli tanıtıldı!

Aston Martin, En Teknolojik SUV olarak tanıtımını yaptığı Aston Martin DBX modelinin prototipinin kamuflajlı fotoğraflarını paylaştı.

2019 McLaren 720S Spider özellikleri neler?

Britanyalı otomotiv devi McLaren, 2019 MacLaren 720S Spider ile Ferrari 488 Spider‘a rakip olmaya geliyor. Tasarımı ve performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran McLaren, üstü açılabilen spor otomobili ile tüm dengeleri bozmayı hedefliyor.

Açıklanan resmi verilere göre, McLaren mühendisleri tarafınca daha önceki modellerde yer verilen tavan sisteminin neden olduğu performans sorununu tamamen ortadan kaldırıldığını görmekteyiz.

Jeep Gladiator tanıtıldı! işte özellikleri!

Jeep Gladiator ilk kez Amerika’da gerçekleştirilen Los Angeles Otomobil Fuarı’nda sergilendi. Jeep Gladiatior, yüksek seviyedeki asfalt ve off-road sürüş dinamikleriyle oldukça iddalı görünüyor.

Yeni geliştirilen elektrikli bir tavan sistemi sayesinde araca yaklaşık olarak 50 kilogram ağırlık eklendiğini belirten yetkililer, söz konusu bu durumun aracın performansına hiç bir olumsuz etkisi olmadığı da özellikle belirtiliyor.

Tüm bunların haricinde ise Ferrari 488 Spider modeline doğrudan rakip olarak piyasaya sürülen 720S Spider, yapılan karşılaştırmalar sonrasında en büyük rakibinden toplamda 88 kilogram daha hafif olduğu ortaya çıktı. Performans bakımından Ferrari 488 Spider modeli ile baş başa bir performans sergileyen 2019 model araç0’dan 200 km/s hıza 7.9 saniyede ulaşabiliyor.

710 beygir gücünde çalışan çift turbolu 4.0 litrelik V8 motordan gücünü alan 2019 McLaren 720S verilere göre, 770 Nm tork üretebiliyor. Tam bir hız canavarı olarak nitelendirilen yeni nesil otomobil hem performansı hem de tasarımı ile adeta görenleri kendine hayran bıraktırıyor.

Tasarım bakımından ise agresif hatlara sahip olan model. daha fazla bastırma kuvveti için yenilenmiş tasarımı ile karşımıza çıkıyor.

Yenilenmiş tasarım anlayışı ile birlikte aracın performansını daha üst seviyelere taşınabilmesine olanak sağlayan McLaren, 720S Spider modeli ile birlikte oldukça iddialı geliyor.

Tüm bu açıklanan detayların haricinde yeni nesil araçta, süspansiyonda 720S serisinden dövme alüminyum bileşenler ve hafif frenler kullanıldığını da özellikle belirtelim.

Audi TT 20. yıl özel versiyonu için düğmeye basıldı!

Alman otomotiv üreticisi Audi, TT modelinin 20. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Audi TT 20. yıl özel versiyonu, tasarım detaylarıyla büyüleyecek gibi gözüküyor.

650S Spider modelinde olduğu gibi 720S Spider modeli de Standart, Performance ve Luxury donanım paketleri ile birlikte toplamda 23 adet renk seçeneği ile satışa çıkartılacak.

315.000 dolardan başlayan fiyatlarla ön siparişe açılan modelin teslimatına ise önümüzdeki yılın Mart ayından itibaren başlanacağını da açıklandı. Peki siz yeni nesil spor otomobil hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz…

https://shiftdelete.net/2019-mclaren-720s-spider-ozellikleri-ve-fiyati

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası