2019 Porsche Macan lansmanı gerçekleştirildi!

2019 Porsche Macan lansmanı gerçekleştirildi!

İlk olarak yeni Macan SUV modelinin bazı fotoğraflarını paylaşan Porsche, şimdi de aracının dünya lansmanını gerçekleştirmiş durumda. İşte, çok daha şık bir görünüme kavuşan 2019 Porsche Macan.

Porsche 70. yılını kutluyor!

Günümüzün en güçlü spor otomobillerinden olan Porsche 70. yılını kutluyor. Bakalım Porsche 1948den bugüne neler üretmiş. Hepsi galerimizde.

2019 Porsche Macan özellikleri neler?

Standart LED farkları, 3 boyutlu LED stop lambaları ve tamamen yenilenen iç tasarımı ile gelen 2019 Macan artık çok daha çekici. İkonik 911 ve 918 Spyder modellerindeki LED stop lambası şeridi, aracı çok daha sportif bir hale getirmeyi başarıyor. Aracı satın alacaklara farlar için Porsche Dynamic Light System Plus adlı adaptif ışık yayılımı kontrol sistemi tercihinin de sunulduğunu belirtelim.

Macan için Sports Chrone Package adlı bir seçenek de sunuluyor. Sport Response tuşuna sahip GT spor direksiyon da yine bu paket içerisine dahil ediliyor. Serideki diğer seçenekler arasında ısıtmalı ön cam ve hava kalitesini artırmak için iyonizer de dikkat çekiyor. SUV artık daha fazla renk seçeneğini de kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bunlar ise; Miami Mavisi, Metalik Mamba Yeşili, Metalik Dolomit Gümüşü ve Pastel olarak sıralanıyor. Ayrıca yeni kokpit paketi seçenekleri de yine sürücünün zevkine göre şekillendirilebiliyor.

Adaptif hız kontrolü ile trafik sıkışıklığı yardımı da sürücünün saatte 100 kilometreye çıkan hızlarla yoğun trafikte rahatlamasını sağlıyor. Bu özellikle araç hızlanma, fren ve yönlendirmeyi kendi halledebiliyor. Araçtaki 11 inç dokunmatik ekran ve bağlantı seçenekleri de öne çıkıyor.

Porsche Communication Management (PCM) Bilgi eğlence sistemi arayüzü ön tanımlı seçeneklerle özelleştirilebilirken, yeniden tasarlanan havalandırmalar daha büyük ekranın altına konumlandırılıyor. Aracın bir ağa bağlanmasını mümkün kılan Connect Plus modülü de standart olarak geliyor. Akıllı dört tekerden çekiş sistemi Porsche Traction Management System ise sürüş dinamiklerinde büyük katkı sağlıyor.

Karşınızda 2019 Toyota 86 TRD Special Edition!

Denge ve yol tutuşu odaklı felsefesini devam ettiren yeni Toyota 86 sınırlı sayıdaki özel versiyonu ile satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte 2019 Toyota 86 TRD Special Edition özellikleri.

2019 Porsche Macan fiyatı ve çıkış tarihi konusunda şu an için herhangi bir bilgi ise paylaşılmıyor.

https://shiftdelete.net/2019-porsche-macan-lansmani-gerceklestirildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası