2019 Audi A6 Avant tanıtıldı!

2019 Audi A6 Avant ile yolculuk yapmak bambaşka bir deneyim olacak gibi gözüküyor. Dinamik tasarım, performans ve teknolojileriyle öne çıkan yeni A6 Avant, station wagon sınıfını yeniden tanımlıyor.

2019 Audi A6 Avant tanıtıldı!

2019 Audi A6 Avant dinamik tasarımı, teknolojileri ve performansıyla dikkat çekiyor. Bagaj kapasitesinin esnekliğiyle de station wagon severleri memnun edecek otomobil, sunduğu daha fazla alanla da yolculara konfor sunuyor.

2019 Audi A6 Avant özellikleri neler?

4.94 metre uzunluğunda, 1.89 metre genişliğinde ve 1.47 metre yüksekliğindeki yeni Audi A6 Avant, önceki modeline göre daha fazla iç mekanla geliyor. Bu sayede arka koltukta oturanlar için daha fazla dirsek ve diz boşluğu sağlanıyor. Bagaj alanı ise arka koltukların yatırılmasıyla 565 litreden 1680 litreye kadar çıkartılabiliyor. Koltuklar 40:20:40 olarak katlanabiliyor ve elektrikli bırakma işlevinin yanı sıra, opsiyonel olarak römork bağlantısı da sunuluyor. Otomobilin sessiz ve geniş iç mekanı ile seyahatler için harika bir seçenek olduğunu belirtmek gerek.

LED farlar standart olarak sunuluyor. Tüm A6 Avant versiyonlarında HD Matrix LED far seçeneği de mevcut. Sürücü destek sistemleri ise City ve Tour paketleri ile birlikte geliyor. Dur-kalk trafiği için uzunlamasına ve yanlamasına kontrollü yol asistanı ve adaptif sürüş desteği de sunulanlar arasında. Acil durum destek sistemi ise sürücü tepki vermeyi başaramadığında görsel, akustik ve haptik uyarılar veriyor. Geçiş yardımı sistemi ise otomobilin önünde trafiği tespit edebiliyor. 360 derece ön sezi sistemi çarpışmalara karşı çevresinin oldukça farkında. Birçok güvenlik özelliğiyle donatılan Avant, bu anlamda sürücü ve yolculara gerçek anlamda güven verecek yapıda.

A6 Avant’ın tüm motorlarında standart olarak hafif hibrit sistem bulunuyor. Bu sayede konfor ve verimlilik artışı elde edilirken yakıt tüketiminde ise azalma sağlanıyor. MHEV sisteminin kalbi olan kayış alternatörlü marş motoru, frenleme sırasında 48V sistemi, 12 kW’a kadar geri kazanımla ayrı bir lityum-iyon bataryaya elektrik beslemesi yapabiliyor. Motor kapatılarak boş viteste Avant saatte 55 ile 160 kilometre hız ile gidebiliyor ve start-stop saatte 22 kilometrede devreye giriyor. 7 vitesli S Tronic, 8 vitesli tiptronik ve quattro dört tekerden çekiş seçenekler arasında yer alıyor. Opsiyonel spor diferansiyel ise yüksek hızda viraj alırken arka tekerlekler arasında gücü aktif olarak dağıtabiliyor.

2019 Audi A6 Avant iç tasarım ve kokpit

İç mekan ve kokpit konusunda Audi yine kendisine yakışanı yapmış durumda. Sürücüye bilgi ve navigasyon yönetimi için MMI Navigation Plus ile 10.1 inç diyagonal ekran sunuluyor. Klima, konfor işlevleri ve metin girişi için 8.6 inç ekran ise ekran kokpitin orta kısmında konumlandırılmış. Son olarak çoklu fonksiyon tuşlarıyla direksiyondan kontrol edilebilir Audi sanal kokpit destekli 12.3 inç ekranla otomobil fark yaratıyor. Sesli kontrol de sunulan otomobile, ön cama bilgi yansıtabilen opsiyonel ekran ekleyebiliyorsunuz. İstendiğinde koltuklara havalandırma ve masaj işlevleri de ekleyebiliyor olmanız sayesinde yol yorgunluğu diye bir şey yaşamama olanağına da sahipsiniz.

2019 Audi A6 Avant çıkış tarihi ve fiyatı

2019 Audi A6 Avant çıkış tarihi ve fiyatı konusunda şu an için herhangi bir açıklama ise yapılmış değil.

 

Kaynak adres : https://shiftdelete.net/2019-audi-a6-avant-ozellikleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası