2019 BMW 3 Serisi güvenlik ödülü aldı!

2019 BMW 3 Serisi güvenlik ödülü aldı!

Alman otomobil üreticisi BMW, G20 kasa kodlu yeni BMW 3 ile birlikte yeni bir dönemin başladığına dikkat çekmişti. 2019 BMW 3 serisi güvenlik konusunda aldığı puan ile bu söylemi haklı çıkartmış gibi gözüküyor.

2019 BMW 3 serisi güvenlik testinden tam puan aldı!

Lüks otomobil, Amerikalı test kuruluşu IIHS tarafından yapılan çarpışma testleri sonucunda, beklentilerin çok daha üzerinde bir performans gösteren yeni 3 serisi, şaşırttı.

BMW’nin oldukça güvendiği yeni BMW 3 serisi, testler sonucunda gösterdiği başarı sayesinde en yüksek puanı almayı başardı.

Android araba için çıkış tarihi verildi

Android araba için çıkış tarihi verildi! Google imzalı Volvo markalı aracın 60,000 Euro olması bekleniyor. Detaylar haberimizde

Özellikle yandan ve önden çarpmalara karşı sağladığı yolcu güvenliği ile rekor sayılabilecek puanlara erişen BMW 3 serisi, güvenlik anlamında da BMW markasına yaraşır bir model olmayı başarmış gibi duruyor.

.related_contents_widget{float:left;width:100%}.related_contents_widget .inner{float:left;width:275px;height:233px;background:#fff}.related_contents_widget .inner a{color:#1e2020;font-size:16px;font-weight:bold;font-family:Roboto Slab,serif!important}.related_contents_widget .inner .title{display:inline-block;max-height:44px;overflow:hidden;padding:0 7px!important}SDN ekibi olarak kokoreç yemeye gittik! (Video)Windows 10 daha şık olacak!Firefox eklenti sorunu ile ilgili yeni gelişmePUBG Mobile bağımlılığı: PUBG aracı yaptıGoogle I/O 2019’da neler duyurulacak?OnePlus 7 ve 7 Pro su geçirmezlik özelliği artıyor!

https://shiftdelete.net/2019-bmw-3-serisi-guvenlik-odulu-aldi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası