2018 Dünya Kupasını 4K nasıl izlerim? TRT 4K izle!

2018 Dünya Kupasını 4K nasıl izlerim? TRT 4K izle!

Dünya futbolunun en büyük organizasyonu FIFA 2018 Dünya Kupası 14 Haziran Perşembe günü saat 14:00’da Rusya – Suudi Arabistan mücadelesi ile başlıyor. 2018 Dünya Kupası maç programı bu mücadele ile başlayacak ve en büyük ülke takımı 15 Temmuz Pazar günü belli olacak. Bu mücadeleler hem TV hem de internet üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde izlenebilecek. TRT 4K ile Dünya kupasını 4K nasıl izlerim diye merak ediyorsanız, sizler için harika bir içerik hazırladık.

Dünya Kupası için özel fırsatlar başladı!

Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası için kısa bir süre kaldı. Bu muhteşem turnuvayı evinizde oturup, en iyi ses ve görüntü kalitesi ile izlemek istiyorsanız sizin güzel bir haberimiz var!

2018 Dünya Kupasını 4K nasıl izlerim?

32 takımın en iyi olmak için mücadele vereceği bu dev organizasyon birçok farklı kanal üzerinden izlenebileceği gibi, ilk kez 4K görüntü kalitesi ile bizlere sunulacak. 2018 Dünya Kupası maç programı TRT 4K, TRT 1 ve TRT Spor üzerinden takip edilebilecek.

Eğer 4K TV noktasında tercih hakkınızı henüz kullanmadıysanız ve uygun bir Ultra HD TV almak istiyorsanız, hemen aşağıda bulunan videomuz üzerinden bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylece tüm kupa maçlarını en yüksek kalite ile izleyebilirsiniz.

Elbette 32 ülke takımının ter aldığı bir organizasyonda tüm maçların canlı olarak 4K yayınlanması mümkün değil. Yayınların üçe bölündüğü bu planda, bazı maçlar canlı yayınlanırken, 4K izleyemediğiniz tüm maçlar yine banttan yayınlanacak. Böylece tüm maçları kaçırmadan Ultra HD olarak izleyebileceksiniz.

TRT 4K nasıl izlenir?

Eğer 4K desteğine sahip bir decoder sahibi değilseniz ve 4K çözünürlüklü televizyonunuz dahili dijital uydu alıcısına sahip değilse, 4K yayınları izleyemiyorsunuz.

Yayınları izleyebilmeniz için gerekenler; 

– 4K Ultra HD çözünürlüğünde bir televizyon

– En az 4K 50p yayın destekleyen dahili uydu alıcı ya da harici decoder (30p dahili video alıcıya sahip 4K TV’ler yayını alamayacaklar)

– Dijital uydu alıcınızın arkadasındaki anten girişini, doğrudan dahili uydu alıcısı olan Ultra HD TV’nizin uydu girişine takması yeterli.

– En son olarak televizyonunuzun dahili uydu alıcısına TRT 4K frekans ayarlarını yapmanız gerekiyor. Yapmanız gereken ayar:

Sembol Oranı: 15000

Frekans: 12123 MHz

Polarizasyon: Yatay (H)

TRT 4K platform olarak, Turkcell TV Plus 100. kanal, Digiturk 399. kanal ve Tivibu üzerinde bulunuyor. Bu platformlardan kolayca Dünya Kupası maçlarını takip edebilirsiniz.

TRT 4K izle!

32 takımın mücadelesi 64 eşsiz maça sahne olacak. Bu maçları ise hemen aşağıda paylaştığımız linkler üzerinden internette takip edebilirsiniz.

TRT 4K izle Canlı

TRT 1 izle Canlı

TRT Spor izle Canlı

https://shiftdelete.net/2018-dunya-kupasini-4k-nasil-izlerim

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası