5000 TL ödüllü PUBG turnuvasını kaçırmayın!

5000 TL ödüllü PUBG turnuvasını kaçırmayın!

Dell’in oyuncu bilgisayarları Alienware desteği ile düzenlenen dev PUBG Turnuvası bu hafta sonu son buluyor. 200 takımla başlayan bu büyük macera 3 Haziran Pazar günü düzenlenecek finaller ile tamamlanacak. Toplamda 3 hafta süren turnuvada finallere kalan 20 takım, Adeks‘te kozlarını paylaşacak.

PUBG Mobile inceleme! – Nasıl oynanır?

PUBG Mobile inceleme videosu ile karşınızdayız. 2017’in en iyi oyunlarından biri olan ve 30 milyona yakın kullanıcısıyla fırtınalar estiren PUBG sonunda mobilde!

PUBG Turnuvası finalleri için yerlerinizi alın!

Kazanan takımlar belirlenecek ve etkinliğe gelecek oyunseverler maçları dev perdeden takip edebilecek. Bununla birlikte katılımcılara N11‘den sürpriz hediyeler de verilecek. Final çizelgesi de aşağıdaki gibi olacak:

3 Haziran’da saat 10:00’da 1. Grup maçlarıyla başlangıç yapacak turnuvada önce gruptaki 10 takım kendi aralarında mücadele edecek. Grupta en çok puan toplayan ilk 5 takım ise son aşamaya kalacak.
Saat 13:00’te ise 2. Grup maçlarıyla heyecan kaldığı yerden devam edecek. Bu grupta da 10 takım mücadele edecek olup, ilk 5 sıradaki takım büyük finale yerleşecek. Etkinlik hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Turnuva sırasında yapılacak canlı yayınsa NVIDIA GeForce Türkiye Twitch kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Büyük Final Grubu‘nda ise gruplardan çıkmış olan en iyi 10 takım büyük ödüller için mücadele edecek. Kıyasıya mücadelelerin ve koşuşturmaların bizi beklediği turnuvada ise ödül dağılımı şu şekilde olacak:

  • Takım: 3000 TL
  • Takım: 1500 TL
  • Takım: 750 TL
  • N11 tarafında ise takımlara verilecek ödüller şu şekilde:

  • Takım: 500 TL
  • Takım: 250 TL
  • Takım: 100 TL
  • Turnuvada Alienware Gaming Monitörler kullanılacak

    Turnuva finallerinde oyuncuların en iyi görüntülerle mücadele etmesini sağlayan Alienware Gaming Monitör, 240Hz yenileme oranı ve 1ms tepki süresine sahip. Oldukça ince ve oyuncular için ayarlanabilir yapısıyla tasarlanan 24.5 inçlik oyun monitörü, Alienware mühendisliğinin son harikası olarak öne çıkıyor. İnce çerçevesiyle aynı anda birden fazla monitörün kullanılmasına olanak tanıyan yapısının yanı sıra yeni oyun odaklı menüsüyle istenen ayarlara çok kısa sürede ulaşılmasını sağlıyor.

    Üzerinde iki HMDI yuvası, kulaklık çıkışı, 3 adet USB 3.0 yuvası ile birer adet indirme ve yükleme USB yuvaları yer alan monitör, tüm ihtiyaçların tek bir merkezden yönetilmesine olanak tanıyor.

    https://shiftdelete.net/dev-odullu-pubg-turnuvasi-icin-geri-sayima-gecildi

    ZİYARETÇİ YORUMLARI

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    BİR YORUM YAZ
    kamera sistemleri güvenlik kamerası