4500 mAh bataryalı LG X Power 2 tanıtıldı

LG X Power 2 resmi olarak tanıtıldı. Android Nougat işletim sistemi ve 4500 mAh pil ilk gelen telefon, yine uygun fiyatlı yapısıyla dikkat çekecek gibi görünüyor.

4500 mAh bataryalı LG X Power 2 tanıtıldı

Geçtiğimiz yıl orijinal X Power modelini satışa çıkaran LG, şimdi de bu modelin halefi olan LG X Power 2 ile tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

LG X Power 2 özellikleri

5.5 inç ekran boyutunda 720p HD çözünürlük sunan cihaz, en kalın noktasında 8.4 mm kalınlığa ve 164 gram ağırlığa sahip.

Siyah, titanyum, mavi ve altın olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle gelen LG X Power 2, gücünü 1.5 GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli işlemcisinden alıyor. Ancak henüz işlemci modelinin açıklanmadığını belirtelim.

Bu işlemcinin yanı sıra telefona 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı, microSD kart desteği, 13 MP arka ve 5 MP ön kamera yer alıyor. Ayrıca telefonun kilit özelliklerinden bir diğeri de 4500 mAh kapasiteli pil. 

720p ekran çözünürlüğü ile birlikte oldukça uzun bir pil ömrü vadedecek cihaz, LG verilerine göre 15 saat boyunca video oynatabiliyor.

Yine bütçe dostu bir akıllı telefon olacağı bilinen LG X Power 2 için henüz net bir fiyat bilgisi paylaşılmadı. Telefon, MWC 2017 itibarıyla görücüye çıkacak.

 

Kaynak adres : https://www.shiftdelete.net/lg-x-power-2-ozellikleri-79637

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası