2025 Smart Roadster tasarımı netleşiyor!

Şirket, 2003 ila 2005 yılları arasında Roadster adını verdiği iki kapılı araçları piyasaya sürmüştü. Geçtiğimiz yıl yeni bir Smart Roadster …

2025 Smart Roadster tasarımı netleşiyor!

Şirket, 2003 ila 2005 yılları arasında Roadster adını verdiği iki kapılı araçları piyasaya sürmüştü. Geçtiğimiz yıl yeni bir Smart Roadster tasarımı ile başlayan serüven 2025 yılında üretim ile sonlanacak.

2025 Smart Roadster tasarımı ile gündemde

43.000 adet üretilen ve birçok kullanıcı tarafından beğenilen Roadster, Geoffrey Decembry ve Pierre Senelet tasarımı ile yeniden hayat bulacak.

Geçtiğimiz yıllarda sadece elektrikli araç üretimeye karar veren şirket, eski modellerini yeninden canlandırmak için çalışmalara başladı. Birkaç farklı modelin üretileceğini belirten yetkililer, bu konuda geniş çaplı bir araştırma yaptıklarını açıkladı.

Araç ön kısmında bulunan LED farlar ve siyah ızgara ile dikkat çekiyor. Ayrıca ön çamurluklar aracın daha sportif ve kaslı görünmesini sağlıyor.

Hem dış hem de iç tasarımda yenilikçi özelliklere sahip olan araç gelecekte ne tür özelliklere sahip araçları kullanabileceğimiz hakkında ipucu veriyor.

İç mekan tasarımında sportif direksiyon kullanan şirket, konsol ve gösterge gibi kısımları kullanıcıların kolay kontrol edebileceği şekilde tasarladı.

Bu tasarımların nihai ürün haline gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor, üretime yaklaşıldığında tasarımların biraz daha değişeceği düşünülüyor.

Şimdilik kaç farklı Roadster modelinin üretileceği bilinmiyor, ancak bazı analistler modelin Coupe versiyonunun da geleceğini tahmin ediyor.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası