2023 BMW 5 Serisi, kamuflaj ile görüntülendi

BMW, G60 kasa kodu ile piyasaya süreceği 5 Serisi modellerini test etmeye başladı. 2023 BMW 5 Serisi casus fotoğrafları ortaya çıktı. Ortaya …

2023 BMW 5 Serisi, kamuflaj ile görüntülendi

BMW, G60 kasa kodu ile piyasaya süreceği 5 Serisi modellerini test etmeye başladı. 2023 BMW 5 Serisi casus fotoğrafları ortaya çıktı.

Ortaya çıkan bilgilere göre, BMW 5 Serisi artık i5 adı verilen elektrikli versiyona sahip olacak. Şirketin en çok satılan modellerinden biri olan BMW 5 Serisi, otomobil tutkunlarının karşısına elektrikli araç alternatifiyle çıkacak.

2023 BMW 5 Serisi, küçük ızgara ile dikkat çekiyor

Kamuflajlı olarak görüntülenen G60 kasa koduna sahip BMW 5, tasarım konusunda akıllarda soru işareti bıraktı. Bazı analistler, yeni modelin BMW 4 Serisi benzeri bir tasarım ile gelmesi durumunda şirketin müşteri kaybedeceğini belirtti.

Sızdırılan bilgilere göre, yeni 5 Serisi tasarımı geleneksel olacak. BMW, radikal tasarım değişikliklerini sadece 7 Serisi kullanıcılarına yansıtacak.

Sızdırılan fotoğraflardaki ızgara boyutları dikkat çekiyor. Bir süredir eski modellere göre büyük ızgara tasarımlarıyla karşımıza çıkan BMW, görünüşe göre yeni 5 Serisi ile eski haline dönmeye başladı.

Basit ve sportif tasarım ile karşımıza çıkacağı netleşen yeni BMW 5 Serisi, i5 modeline de ilham verecek. Aynı tasarım ögeleriyle piyasaya sürüleceği tahmin edilen BMW i5 modelinin teknik özellikleri henüz bilinmiyor.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası