2022 model Honda Civic gün yüzüne çıktı: Daha sade

11. nesil 2022 model Honda Civic resmen tanıtıldı. “Maksimum insan, minimum makine” felsefesinden yola çıkarak yeniden tasarlanan Civic, klasik …

2022 model Honda Civic gün yüzüne çıktı: Daha sade

11. nesil 2022 model Honda Civic resmen tanıtıldı. “Maksimum insan, minimum makine” felsefesinden yola çıkarak yeniden tasarlanan Civic, klasik modellerinden izler taşıyor.

Yeni Honda Civic, LX, Sport, EX ve Touring olmak üzere dört farklı donanım seçeneği ile piyasaya sunulacak. Yeni nesil Sedan’ın LX ve Sport modelleri 158 beygir güç ve 187 nm tork üreten 2.0 dört silindirli üniteye ve CVT şanzımana sahip olacak. Otomobilin EX ve Touring versiyonu ise, 180 beygir güç ve 240 nm tork üreten 1.5 litre turbo ünite ile birlikte gelecek.

Daha sade tasarıma sahip bir Civic

2022 Civic modelinin İç ve dış tasarımında sadeliği seçen Honda, geçtiğimiz nesillere kıyasla daha dayanaklı bir otomobil piyasaya sürüyor. Yeni Honda Civic’te yüksek mukavemetli çelik ve alüminyum kullanan üretici, bu sayede burulma direncinde yüzde 8, eğilme direncinde ise yüzde 13 iyileşme sağlamış.

Yeniden tasarlanan iç mekan daha sade tasarım ile dikkat çekiyor. Kablosuz Apple Car Play ve Android Auto ile birlikte gelen otomobil kablosuz şarj ünitesine de sahip. Ayrıca yeni iç mekanda  10.2 inç dijital gösterge ve 7 inç multimedya ekranı yer alıyor. Honda Civic’in yeni kabininde boydan boya uzanan ve retro görünüm katan hava menfezleri bulunuyor.

2022 model Honda Civic – Kabin

Honda Sensing güvenlik teknolojisini yeni nesil Civic ile daha da geliştiren üretici, sistemde daha geniş açıya sahip yeni kamera, yazılım ve işlemci iyileştirmesi sunuyor. Bu yaz ABD‘de satışa çıkacak olan yeni nesil Civic’in fiyatı henüz belli değil. Ayrıca otomobilin Ekim ayında Türkiye’ye geleceği iddiasının olduğunu belirtelim.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası