2021 Volkswagen Tiguan tasarımı netleşiyor

2021 Volkswagen Tiguan tasarımı netleşiyor

Alman otomotiv devi Volkswagen’in son zamanların en çok satan modellerinden olan Tiguan’ın yeni teaser görseli yayınlandı. Bu yaz tanıtılması beklenen 2021 Volkswagen Tiguan’ın tasarımı hakkında ipuçları veren ilk resmi görselleri marka tarafından yayınlandı.

2021 Volkswagen Tiguan yolda görüntülendi!

Vokswagen’in en çok satılan SUV modeli olan Tiguan’ın 2021 için makyajladığı yeni tasarımı görüntülendi. İşte neredeyse kamuflajsız karşımıza çıkan 2021 Volkswagen Tiguan tasarımı!

2021 Volkswagen Tiguan tasarımda marka dilinden uzaklaşmayacak

Dış tasarım için yayınlanan görsel daha önce elde dilen casus fotoğrafları doğrular nitelikte. Paylaşılan görselde Tiguan’ın ön tasarımına odaklanan Volkswagen, yeni Tiguan’ı Jetta’nın ABD versiyonuna benzetmiş diyebiliriz. Tasarımda far ve ızgara detayları hakkında kısıtlı bilgi elde edebiliyoruz. Yeni model Volkswagen tasarım dilini taşıyan Tiguan’da LED farlar ve stoplar standart olarak gelecek.

2021 Volkswagen Tiguan için en büyük yenilik iç tasarımda olacak. Markanın yaptığı açıklamaya göre MIB3 adı verilen, yeni Passat ve Golf 8’de kullanılan bilgi-eğlence sistemine benzer bir sistem kullanılacak. Bu da demek oluyor ki daha büyük bir ekran ve daha az fiziksel tuşa sahip bir bilgi eğlence sistemiyle karşılaşacağız. Ayrıca yine Golf 8 ile tanıtılan OTA sistemi de (uzaktan güncelleme) yeni Tiguan’la birlikte gelecek.

2021 Volkswagen Tiguan güç ünitesine baktığımızda GTE adı verilen hibrit bir motor ünitesiyle karşılaşacağımız marka tarafından onaylandı. Opsiyonları arasında 4Motion dört çeker sistemi de bulunacak. 2021 Voklswagen Tiguan, Golf’ten tanıdığımız motor seçenekleri ile gelecek.

150 beygir güç üreten 1.5 TSI, 150-200 beygir güç üreten 2.0 TDI Evo motor üniteleri makyajlı Tiguan’ın kaputunun altında olacak. Daha güçlü Tiguan isteyenler için de Tiguan R modelini de tanıtacak olan Volkswagen, klasik R modellerinde kullandığı 310 beygir güç üretebilen 2.0 TSI motorunu kullanacak.

Bu sene yaz aylarında tanıtılmasını beklediğimiz 2021 Volkswagen Tiguan’ı yine sene sonunda yollarda görme ihtimalimiz oldukça yüksek. Geçtiğimiz hafta başlarında casus fotoğrafçıların kadrajlarına yakalanan yeni Tiguan’ın detaylı görsellerine buradaki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

https://shiftdelete.net/2021-volkswagen-tiguan-tasarimi-netlesiyor

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası