2021 Passat fiyat listesi

Volkswagen Passat, Türkiye’de yıllardır beğenilerek kullanılan otomobil modelleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Konforlu bir sürüşün yanı …

2021 Passat fiyat listesi

Volkswagen Passat, Türkiye’de yıllardır beğenilerek kullanılan otomobil modelleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Konforlu bir sürüşün yanı sıra genişliği ile aile arabası olarak da kullanılan Passat Sedan, fiyat performans açısından öne çıkan özellikleriyle de dikkati çekiyor. Passat fiyat listesi 2021, bu yüzden en çok merak edilen otomobil konuları arasında yer alıyor. Paketlere göre Passat fiyat listesi ve otomobilin özelliklerini sizler için derledik.

VW Passat özellikleri

2021 Passat modeli.

Özelliklere geçmeden öce Volkswagen’in 2021 Passat modeli için yaptığı paket değişikliğinden bahsedelim. En üst seviyede olan SEL paketi kaldırıldı. Böylece R-Line en donanımlı paket oldu. Her paketin ayrı ayrı özellikleri bulunuyor ancak en çok SE paketi öneriliyor. Bu paketin içerisinde, Apple CarPlay ve Android Auto özellikli dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. Ayrıca 17 inç jantlar, ısıtmalı ön koltuklar, uyarlanabilir hız sabitleyici, otomatik sıcaklık kontrolü gibi birçok özellik, SE paketini ön plana çıkarıyor.

Passat gücünü, 174 hp turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli ve altı ileri otomatik şanzımandan alıyor. Yapılan testlerde motor, devir aralığı boyunca pürüzsüz ve rafine bir şekilde sürüşünü gerçekleştiriyor.

2021 Passat iç kısım.

Daha geniş bagaj

Passat’ın içinde yer alan düz çizgiler Volkswagen’in mütevazı tasarım temasını takip ettiğini gösteriyor. Kendi segmentinin en ferah ve konforluları arasında yer alıyor. Açık bir kabin ve ince kapı direkleri ile dışarıya doğru görüşü mükemmel bir şekilde sağlıyor. Yeni modelde daha önceki serilere göre bagaj kısmının biraz daha genişlediğini ancak iç kısmın daraldığını belirtelim.

Standart bilgi-eğlence sistemi, üç aylık SiriusXM uydu radyosu aboneliği ile beraber geliyor. Bunun yanı sıra Apple CarPlay, Android Auto özelliği ve birkaç USB bağlantı noktası ile 6,3 inç dokunmatik ekranı bünyesinde barındırıyor. En üst modelinde navigasyon ve daha büyük 8.0 inç bir ekran yer alıyor. Ayrıca bu model içerisinde birinci sınıf bir ses sistemi ve VW’nin Car-Net hizmetlerine altı aylık bir abonelik ekliyor. Bu abonelik, kullanıcıların aracı bulmalarına ve yol yardımını aramalarına olanak sağlıyor. Hatta kapıları akıllı telefonlardan kilitlemeye ve açmaya olanak sağlıyor.

Passat, son iki yıldır ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA) tarafından çarpışma testine tabi tutuluyor. Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü‘nden de (IIHS ) çoğunlukla iyi sonuçlar aldı. Temel model birkaç standart sürücü destek teknolojisine sahipken, yalnızca en üst modeli en gelişmiş donanıma sahip. Temel güvenlik özellikleri ise şunları içeriyor:

– Standart önden çarpışma uyarısı ve otomatik acil frenleme

– Standart kör nokta izleme ve çapraz trafik uyarısı

– Hız sabitleyici

Passat fiyat listesi 2021: Hangi paket kaç TL?

En donanımlı Passat modeli, dolar kurundaki artışı da dikkate aldığımızda Türkiye koşullarında orta gelir grubunu zorlayacak bir fiyata sahip. Donanım olarak en zayıf paket 399.300 TL‘den başlıyor. En yüksek paket ise 997.549 TL.

Diğer paketlerin fiyatları şöyle: 

Passat 2021 fiyat listesi. (Markanın web sitesinden alınmıştır)

2020 model Passat fiyat listesi:

2020 model Passat fiyat listesi. (Markanın web sitesinden alınmıştır)

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası