2021 Nissan Qashqai satışa sunuldu

2021 Nissan Qashqai, otomobil üreticisinin tamamen yeni elektrikli SUV‘sinin tüm modellerini ve fiyatlandırma ayrıntılarını yayınlamasıyla …

2021 Nissan Qashqai satışa sunuldu

2021 Nissan Qashqai, otomobil üreticisinin tamamen yeni elektrikli SUV‘sinin tüm modellerini ve fiyatlandırma ayrıntılarını yayınlamasıyla İngiltere pazarında satışa sunuldu. Yeni Nissan Qashqai’nin fiyatları ise altı vitesli manuel şanzımanlı 136 HP (140 PS) hafif hibrit 1.3 litrelik DiG-T motorla çalışan temel Visia donanım seviyesinde 23.535 Euro‘dan başlıyor.

2021 Nissan Qashqai dört farklı donanıma sahip

Yeni elektrikli SUV, Acenta Premium, N-Connecta, Tekna ve en üst düzey Tekna + trim olmak üzere dört farklı modelden oluşuyor. Yeni Qashqai’nin en pahalı versiyonu 154 HP 1.3 litrelik DiG-T hafif hibrit motora sahip. Tekna + AWD Xtronic modeli ise 38.000 Euro‘luk fiyat etiketi ile alıcıya ulaşacak.

2021 Nissan Qashqai

Yeni Nissan Qashqai’nin çok reklamı yapılan 187 HP ePower kendinden şarjlı hibrit versiyonunun fiyatlarının ise henüz açıklanmadığını belirtelim.

Nissan’ın çok satan SUV’si CMF-C platformunu kullanıyor ve 20 mm daha uzun dingil mesafesi de dahil olmak üzere her boyutta selefinden biraz daha büyük duruyor. Sonuç olarak, yeni Qashqai daha geniş ve pratik bir kabin sunuyor. Buna göre arka kapılar artık 90 derece açılıyor ve bagaj alanı 50 litre daha büyük.

Nissan’a göre iç mekan da yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış ve yapılandırılabilir düzenlere sahip tamamen dijital 12.3 inçlik bir gösterge paneli, yeni bir 10.8 inçlik ekran ve 9 inç yüksek çözünürlüklü bir bilgi-eğlence sistemi yer alıyor. Ayrıca sistem Android Auto ve kablosuz Apple CarPlay tarafından da destekleniyor.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası