2021 Mercedes-AMG E63 görselleri sızdırıldı

Birçok kişi tarafından merakla beklenen 2021 BMW M5 modeli bugün tanıtıldı. Benzer şekilde otomobil tutkunları tarafından merak edilen ve yarın …

2021 Mercedes-AMG E63 görselleri sızdırıldı

Birçok kişi tarafından merakla beklenen 2021 BMW M5 modeli bugün tanıtıldı. Benzer şekilde otomobil tutkunları tarafından merak edilen ve yarın tanıtılması beklenen 2021 Mercedes-AMG E63 görselleri bir Facebook sayfası tarafından sızdırıldı.

2021 Mercedes-AMG E63 görselleri sızdırıldı

Her ne kadar corona virüsü nedeniyle dünya genelinde alım gücü ve ürün tedariği zorlaşsa da birçok kullanıcı yeni tanıtılan ürünleri merakla bekliyor. Özellikle otomobil tutkunları BMW M, Mercedes AMG ve Audi RS serisi modeller için can atıyor.

E serisinde yer alan farların kullanıldığı yeni model revize edilmiş yeni hava kanalları ile karşımıza çıkıyor. Eski modele göre daha ince arka stop lambaları ve yenilenmiş arka tampon ile beğeniye sunulan modelin iç mekan özellikleri henüz bilinmiyor.

Bazı analistler yeni modelin iç mekan konusunda çok büyük farklılıklar içermeyeceğini söylese de bazı radikal değişiklikler görmemiz olası. Alman otomobil forumunda yazılan bilgiler neticesinde yeni modelde çift turbolu 4.0 litrelik bir V8 motor kullanılacağı biliniyor.

563 beygir ve 750 nm tork ve değişken torklu dört çeker sisteme sahip olan model, 9 vites otomatik şanzıman ile karşımıza çıkacak. Mevcut modelin 0-100 km hızlanma süresinin 3.5 saniye olduğu göz önünde bulundurulduğunda 2021 modelde de benzer sonuçların alınacağı düşünülüyor.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası