2021 Lamborghini Urus’un görüntüleri sızdırıldı

Süper Spor SUV olan ve sıfırdan 100 km/s hıza 3.6 saniye gibi etkileyici bir sürede ulaşan Lamborghini Urus kış testinde görüntülendi. Kamuflajlı …

2021 Lamborghini Urus’un görüntüleri sızdırıldı

Süper Spor SUV olan ve sıfırdan 100 km/s hıza 3.6 saniye gibi etkileyici bir sürede ulaşan Lamborghini Urus kış testinde görüntülendi. Kamuflajlı bir şekilde test edilen 2021 Urus beklenildiği üzere büyük bir değişime uğramamış.

1963 yılında traktör üreticisi olarak kurulan Lamborghini, şu an dünyanın en hızlı süper spor otomobilleri üretmekte. Aventador, Huracan ve birçok modelle adını duyuran Lamborghini‘nin Urus modeli, 650 beygir güç ve 850 Nm tork üreten 4.0 litrelik V8 motoru ile şu anda dünyanın en hızlı SUV’u unvanına sahip.

2021 Lamborghini Urus kış testinde görüntülendi

Tamponun orta kısmına yeni hava girişleri ve kamera ile sensörün arasından geçen yan hava kanallarına kadar uzanan yeni bir parça eklenmiş, tamponun daha tok bir görünüşe ulaşması sağlanmış. Görünüşe göre başka bir değişiklik yok, ancak bu testlere giren aracın satış öncesi far veya arka tampon değişikliklerine uğrayabileceğini söyleyebiliriz.

Yurt dışında 220 bin dolar civarında bir fiyata satılmakta olan Urus’u ülkemizde satın almak istediğinizde 6 buçuk milyon TL seviyesinde fiyat etiketleri ile karşı karşıya kalıyorsunuz.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası