2021 BMW 545e xDrive tanıtıldı

Model yelpazesini genişletmeye devam eden şirket, 2021 BMW 545e xDrive Plug-in Hibrit modelini tanıttı. Hibrit model konusunda kendini geliştiren …

2021 BMW 545e xDrive tanıtıldı

Model yelpazesini genişletmeye devam eden şirket, 2021 BMW 545e xDrive Plug-in Hibrit modelini tanıttı. Hibrit model konusunda kendini geliştiren BMW, sürücülerin daha konforlu ve tasarruflu seyahat etmesi için çalışmalarına devam ediyor.

2021 BMW 545e xDrive Plug-in Hibrit tanıtıldı

Hibrit ve elektrikli araçlar hem performans hem de yakıt tasarrufu nedeniyle sürücüler tarafından tercih listesinin üst sıralarında yer alıyor. BMW, Audi ve Mercedes gibi büyük otomobil firmaları son zamanlarda Hibrit teknolojisi konusunda çalışmalarını artırmaya başladı.

TwinPower Turbo teknolojisi ile üretilen ve 286 beygir güce sahip olan içten yanmalı motora ek olarak 109 beygir elektrikli motorla karşımıza çıkan yeni model, toplamda 394 beygir ve 600 nm tork değerine sahip.

8 ileri Steptronic şanzıman ve xDrive dört çeker teknolojisine sahip olan 545e xDrive modelinin 0-100 km hızlanma süresi 4,7 saniye. Yaklaşık 57 km elektrikli motor menziline sahip olan model, varsayılan olarak Hibrit modu ile geliyor.

Yüksek verimlilik için Hibrit Eco Pro moduna sahip olan 545e xDrive, yüksek yakıt tasarrufu sağlıyor. Bu sayede ortalama yakıt tüketimi 100 kilometrede 2.1 ila 2.4 litre arasında değişiyor.

Şehiriçi kullanımda karbon salınımını azaltmak için eDrive Zone teknolojisi barındıran modelin fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası