2021 BMW 2 Coupe, kış testi esnasında görüntülendi

BMW, 2 Serisi modellerinde önden çekişli FAAR platformu yerine hem arkadan çekiş hem de dört çeker uyumlu CLAR platformunu kullanma kararı …

2021 BMW 2 Coupe, kış testi esnasında görüntülendi

BMW, 2 Serisi modellerinde önden çekişli FAAR platformu yerine hem arkadan çekiş hem de dört çeker uyumlu CLAR platformunu kullanma kararı almıştı. 2021 yılında tanıtılması beklenen BMW 2 Coupe, kış testi esnasında görüntülendi.

2021 BMW 2 Coupe, kış testi görüntüleri ile gündemde

2 Serisi modellerini radikal bir değişiklik ile CLAR platformu üzerine inşa eden şirketin G42 kodlu yeni modellerini 2021 yılında tanıtması bekleniyor. CLAR platformu ile gelecek olan model, FAAR platformunu kullanan 2 Serisi Gran Coupe ile birçok konuda farklılık gösterecek.

Kullanılacak olan CLAR platformu sebebiyle motor konumlandırması ve buna bağlı olarak ağırlık dengesinin de değişeceği söylentiler arasında yer alıyor. BMW M2 modelinin Mercedes-AMG A45 S ile rekabet edebilmesi için 420 beygirlik bir motorla geleceği iddialar arasında yer alıyor. Ayrıca CLAR platformu sayesinde M2 modelinin Hibrit motor seçeneğine sahip olacağı düşünülüyor.

Meksika’daki San Luis Potosí fabrikasında üretilecek olan model, yoğun kamuflajlı tasarım ile dikkat çekiyor. Hem otomatik hem de manuel şanzıman seçenekleriyle gelmesi beklenen modelin Cabrio versiyonu hakkında henüz bir bilgi yer almıyor.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası