2020 Volvo S90 makyajlı kasa ile gelecek

2020 Volvo S90 makyajlı kasa ile gelecek

Güvenlik denilince ilk akla gelen markalardan biri olan Volvo, 2020 S90 modelini otomobil severler ile buluşturdu. Eski modele nazaran küçük değişiklikler barındıran S90 kullanıcıların gözdesi olma yolunda ilerliyor.

Elektrikli Volvo XC40 sonunda tanıtıldı

Volvo, ilk tamamen elektrikli SUV modelini tanıttı. Elektrikli Volvo XC40 Recharge adını verdiği model ile kullanıcılara konforlu ve güvenli seyahat vaat ediyor…

2020 Volvo S90 kalitenin şekle bürünmüş hali

Volvo’nun Çinli Geely şirketine satılması birçok kişi tarafından olumsuz karşılanmıştı. Ancak görülen o ki hangi ülkeye ait olursa olsun Volvo marka bir araç kalitesinden ve konforundan ödün vermemeye devam ediyor.

Mercedes E serisi ve BMW 5 serisini görmekten sıkıldıysanız sizin için Volvo S90 en iyi alternatiflerden biri olacak. Sınıfının en üst güvenlik düzeyine sahip olan model günümüz ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Günlük kullanımda konforu ve kullanım kolaylığı ile diğer markalardan sıyrılan şirket yine kullanıcılarını sevindirecek özellikler ile karşımıza çıkıyor.

Çarpışma testlerinde kendini gösteren model adeta bir tank gibi sağlam olması ile dikkat çekiyor. Scalable Product Architecture (SPA) üzerine inşa edilen S90 modeli bu özelliği ile diğer Volvo modellerinin de kardeşi sayılabilir. Ölçeklenebilir mimarisi sayesinde tüm Volvo modellerinde konfor, güvenlik ve kullanışlılık bakımından benzer hisler yaşayabileceksiniz.

Çapraz trafik uyarı sistemi ile birlikte Volvo s90 kullanıcıları daha güvenli sürüş keyfi yaşayabilecek. 2.0 Litre ve 4 silindirli motora sahip olan model 316 beygir güç üretebiliyor. Lüks araçlarda 4 silindirli motorlara alışık olmasak da 316 beygir ile S90 farkını ortaya koymayı başarmış. Motoru çalıştırdığınızda pürüzsüz ve gürültüsüz bir kullanım keyfi yaşayabilirsiniz.

Volvo S90 modelinin Amerika fiyatı 52.000 dolar olarak belirlenmiş. Ülkemize ne zaman geleceği ve hangi fiyat skalasında satılacağı ne yazık ki henüz belli değil.

https://shiftdelete.net/2020-volvo-s90-ile-surus-keyfiniz-arsa-cikacak

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası