2020 Volkswagen Golf özellikleri

2020 Volkswagen Golf özellikleri

Volkswagen, C-hatchback segmentinde mücadele eden otomobili Golf’ü tanıtmaya hazırlanıyor. Otomobilin tanıtımına saatler kala tüm fotoğrafları internete sızdırıldı. 2020 Volkswagen Golf özellikleri, 24 Ekim itibariyle netlik kazanıyor. Golf 8 üzerindeki örtüyü atacak.

2020 Honda Jazz tanıtıldı

Yeni Jazz sahneye çıktı. 2020 Honda Jazz motor seçenekleri arasında artık hibrit alternatifi de eklendi. Otomobilin boyutları önceki nesline göre aynı kaldı…

2020 Volkswagen Golf özellikleri

Lansmanına saatler kala Golf 8 fotoğrafları internete sızdırıldı. Bu sızıntının yanlışlıkla mı, yoksa bilerek mi yapıldığı şimdilik tartışma konusu. Otomobilin tasarımına bakarsa Golf 7 modeline göre önemli tasarım değişikliklerinin olduğunu görüyoruz. 2020 Volkswagen Golf, daha ince far çizgilerine sahip. Izgarası daralan otomobilin alt ızgarası da artık yeni bir çizgiyle gelecek. Otomobilin arkasında ise LED stopların diğer Volkswagen modellerine benzediğini görüyoruz. Volkswagen Arteon ve Touareg modellerindeki farlar, Golf 8 modeline de ilham vermiş gibi duruyor. Otomobile yandan baktığımızda ise çizgilerin çok fazla değişmediğini görüyoruz.

Kabinde de bizi tamamen dijital ekranlar karşılıyor. Artık hem gösterge paneli hem de bilgi-eğlence ekranı dijital. Ortaya çıkan fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla otomobilde head-up display kullanılıyor. Tabii muhtemelen bu teknoloji üst donanım seviyelerinde kullanılacak.

Alıştığımız vites topuzu artık küçük bir tuşa bırakmış durumda.

2020 Volkswagen Golf motor seçenekleri ile ilgili detaylara baktığımızda ise otomobilde 1 litrelik ve 1.5 litrelik benzinli motorların olacağını görüyoruz. Ayrıca, Golf 8 hibrit seçenekleri ile de yollara inecek.

Almanya Wolfsburg’daki fabrikada üretilecek olan 2020 Volkswagen Golf tabii ki yine MQB platformunda yükseliyor. Araç ilk olarak, Aralık 2019’da Avusturya ve Almanya’da satışa çıkacak.

https://shiftdelete.net/2020-volkswagen-golf-ozellikleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası