2020 Range Rover Evoque yenilenen tasarımıyla tanıtıldı!

2020 Range Rover Evoque yenilenen tasarımıyla tanıtıldı!

2020 Range Rover Evoque nihayet resmen tanıtıldı. Land Rover’ın premium kompakt SUV modeli Evoque, markanın yeni modeli Velar’dan izler taşıyor. Bakalım Range Rover Evoque neler sunuyor?

Lamborghini’den yarışlara damga vuracak SUV!

2018 Lamborghini Dünya Finalleri’nde Lamborghini Squadra Cors, tarihindeki ilk süper SUV’nin yarış versiyonu Urus ST-X Concept tanıtıldı. İşte Lamborghini’nin yeni süper SUV’nin özellikleri!

İşte İngiliz premium kompakt SUV 2020 Range Rover Evoque!

Land Rover’ın premium kompakt modeli Evoque nihayet yenilendi. Boyut anlamında pek bir farklılık sunmayan yeni Evoque, markanın PTA platformunu kullanarak kabin hacmini arttırmış.

Arka tarafta 20 mm ekstra diz mesafesi sunan modelde eskiye oranla yüzde 6 artan bagaj hacmi böylece 591 litreye ulaşmış. Arka koltukları yatırdığınızda ise bu hacim 1383 litreye çıkıyor.

İkinci nesliyle karşımıza çıkan yeni Evoque, markanın yeni modeli Velar ile benzer tasarım çizgilerini taşıyor. Jaguar ve Land Rover ailesinin tüm yeni modellerinde gördüğümüz konsol yapısı ise elbette yeni Evoque’da da yer alıyor.

Kaputun altına baktığımızda ise dört silindirli 2.0 litrelik benzinli ve dizel motor seçeneklerini görüyoruz. Dizel motor seçenekleri 150, 180 ve 240 beygir güç üretebilirken benzinli motorlar ise 200, 250 ve 300 beygir güç üretebiliyor.

Baz modelde önden çekişli ve manuel bir şanzıman yer alırken dört çekişli ve 9 ileri otomatik şanzıman seçenekleri de araçta mevcut. Ayrıca 2020 yılı itibarıyla mild-hybrid desteği de motor seçenekleri arasına eklenecek.

600 milimetreye kadar su birikintilerinden rahatlıkla geçebileceği söylenen lüks SUV,  ayrıca ClearSight GroundView adı verilen sistem sayesinde, radyatör ızgarasına ve yan aynalara konumlanan kameralarla aracın ön bölümünün altında ne olduğu yansıtılabiliyor.

Genel, Ekonomik, Kum, Çim-Çakıl-Kar, Çamur ve Otomatik adlı 6 ayara sahip olan sistem süspansiyon ve elektronik sistemler koşullara göre kolayca değiştirilebiliyor. 212 mm yerden yüksekliğe sahip olan otomobilin yaklaşma ve uzaklaşma açıları ise 25 ve 30.6 derece olarak açıklandı.

Otomobilin fiyatı ve diğer detayları ise önümüzdeki yıl Şubat ayında düzenlenecek Chicago Otomobil Fuarı’nda açıklanacak.

https://shiftdelete.net/2020-range-rover-evoque-yenilenen-tasarimiyla-tanitildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası