2020 Nissan Juke tanıtıldı

2020 Nissan Juke tanıtıldı

Nissan’ın 9 yıl önce piyasaya çıkarttığı küçük crossover modeli Juke yenilendi. Sıra dışı tasarımını devam ettiren 2020 Nissan Juke bakalım neler sunuyor?

Tesla araç sahipleri isyan etti

Yakın zamanda araç içinde kaldığını iddia eden Tesla araç sahipleri, Twitter üzerinden isyanlarını dile getirdi. Tesla cephesinden de bir açıklama geldi.

İşte Yeni Nissan Juke!

Nissan’ın sıradışı otomobili Juke yepyeni yüzüyle karşımıza çıktı. Yepyeni teknolojiler ve yepyeni bir tasarımla karşımıza çıkan Juke, daha keskin hatlarıyla dikkat çekiyor.

Modelin imzası olan ön kısımdaki büyük farlar yerini korurken LED farlar otomobile iddialı bir görünüm sunmuş. Çift renkli gövdeye sahip olan otomobilin arkası da elbette yenilikten nasibini almış.

Modelin aslına sadık kalınarak yenilenen Juke, bir önceki modeldeki bombeli tasarımı daha sivri ve keskin hatlarla güncellemiş. Aracın içerisi de tamamen yenilenirken, Nissan’ın diğer yeni modellerinde de gördüğümüz üç kollu direksiyon dikkat çekiyor.

Dijital ve analog karışımı bir kadrana sahip olan otomobilde bilgi eğlence ekranı ise diğer Nissan modellerinden farklı bir tasarımla geliyor. Bu ekranın artık Apple CarPlay ve Android Auto destekli olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Şerit takip sistemi, kör nokta uyarıcısı, acil durum otonom freni gibi yeni nesil güvenlik önlemlerine sahip olan aracın en büyük yeniliği olarak Nissan ProPilot otonom sürüş sistemi gösterilebilir.

Kaputun altında ise 1.0 litrelik 117 beygir gücündeki 3 silindirli motora ev sahipliği yapan otomobili otomatik veya düz vites seçenekleriyle satın almanız mümkün olacak. Farklı motor seçeneklerininse ilerleyen dönemde duyurulması bekleniyor.

Fiyat bilgisi henüz paylaşılmayan otomobilin ülkemize ne zaman geleceği de şu an için bilinmiyor.

https://shiftdelete.net/2020-nissan-juke-tanitildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası