2020 Mercedes AMG GT R görüntülendi

2020 Mercedes AMG GT R görüntülendi

Mercedes tutkunlarının bir süredir beklediği modellerin başında gelen 2020 Mercedes AMG GT R, kamuflajlı şekilde görüntülendi. Yeni AMG GT R tasarımı ile de beklentileri karşılayacak gibi gözüküyor.

2020 Mercedes AMG GT R tasarımı ile de dikkat çekiyor!

Alman otomobil üreticisi, Mercedes AMG GT modelinin daha performanslı versiyonu olması beklenen AMG GT R modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Standart versiyon baz alınarak geliştirilen bu özel model, daha hafif ve çok daha hızlı olacak. Tasarımı ile de standart versiyona göre çok daha hırçın bir görüntüye sahip.

Tesla Model 3 ne kadar güvenli? İşte cevabı

Audi E-Tron’a, üst düzey güvenlik ödülü veren IIHS’nin (Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü) yeni konuğu Tesla Model 3 oldu. Tesla Model 3 güvenlik testinden ödülle ayrıldı.

2020 yılının sonuna doğru yollarda göreceğimiz süper spor otomobil, titanyum egzoz, devasa ve elle ayarlanabilen arka kanat, yenilenmiş difüzör, ve agresif yeni tampon gibi önemli yeniliklere sahip.

Yapılan değişiklikler sadece tasarım odaklı değil. Motor tarafında da iyileştirmeler yapılan otomobilin, 6.2 litrelik V8 bir motora sahip olması ve 650 HP gücünde olması bekleniyor.

Tasarım ile olduğu kadar, performansı ile de dikkat çekecek bir otomobil olacağına kesin gözüyle bakılan yeni AMG GT R modeli, otomobilseverleri oldukça heyecanlandırmayı başarmış gibi gözüküyor.

2020 yılının üçüncü çeyreğinde tanıtılması beklenen yeni AMG GT R modelinin, oldukça az sayıda üretileceği bilgisi de sızdırılanlar arasında.

https://shiftdelete.net/2020-mercedes-amg-gt-r-goruntulendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası