2020 Macbook Air incelemesi

Apple, bir süre önce yeni Macbook Air modelleriyle karşımıza çıkmıştı. Apple’ın en uygun fiyatlı Macbook modeli diyebileceğimiz 2020 Macbook Air …

2020 Macbook Air incelemesi

Apple, bir süre önce yeni Macbook Air modelleriyle karşımıza çıkmıştı. Apple’ın en uygun fiyatlı Macbook modeli diyebileceğimiz 2020 Macbook Air, özellikle tasarımıyla büyülemeyi başarıyor. Peki bakalım, Yeni Macbook Air özellikleri ile neler sunuyor? 2020 Macbook Air inceleme!

2020 Macbook Air inceleme

Apple’ın bilgisayarı, özellikle ince ve hafif gövde yapısıyla ön plana çıkmayı başarıyor.

Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri “2020 Macbook Air inceleme” videomuz baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Macbook aksesuarları için: https://ty.gl/l5izphns

Yeni Macbook Air özellikleri

Yeni MacBook Air 2020 özellikleri ile ilgili detaylara baktığımızda yeni nesil modelin tasarım açısından büyük bir değişiklik göstermediğini söyleyebiliriz. Önceki modeldeki tasarım varlığını sürdürüyor. Tek elle açılıp kapanabiliyor olması da bu dizüstü bilgisayar için önemli bir avantaj.

Magic Keyboard tasarımına sahip MacBook Air modeli 1,29 kilogram ağırlığında.

Üç farklı renk seçeneğine sahip dizüstü bilgisayar 13.3 inç büyüklüğünde bir ekran ile geliyor. Bu ekran 227 ppi yoğunluğa ve 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip. Ayrıca ekranın True Tone teknolojisini desteklediğini de belirtelim.

Donanım tarafına baktığımızda ise bizi 1.2 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Core i7‘ye kadar uzanan 10. nesil Intel Ice Lake işlemciler karşılıyor. Bu da 2 kat daha fazla performans anlamına geliyor. Intel Iris Plus Graphics sayesinde ise grafik performansı yüzde 80 oranında artıyor.

Yeni MacBook’un başlangıç modelinde 1.1 GHz hızında çalışan ve 3.2 GHz’e çıkabilen 10. nesil Intel Core i3 işlemci yer alıyor. Bu işlemciye 8 GB 3733 MHz LPDDR4X bellek ve 256 GB SSD depolama alanı eşlik ediyor.

Depolama alanı tarafında da önemli bir artış var. Yeni modelin depolama seçeneği 256 GB’dan başlıyor ve 2 TB’a kadar uzanıyor. RAM ise 16 GB’a kadar artırılabiliyor.

MacBook Air kutudan 30W USB-C güç adaptörü ile çıkıyor. Wireless bağlantı ile 11 saate kadar internette gezinme sunduğu söylenen bilgisayar, 30 güne kadar da bekleme süresi vaat ediyor.

Dizüstü bilgisayarın güvenliğini yine Touch ID sistemi üstleniyor.

Bağlantı tarafına baktığımızda ise karşımıza iki adet Thunderbolt 3 çıkıyor. Bu bağlantı noktası DisplayPort, 40 Gbps’ye kadar Thunderbolt ve 2. nesil USB 3.1 destekliyor. Bluetooth 5.0 wireless teknolojisi de bir diğer önemli özellik.

Ses tarafında da bizi Dolby Atmos desteği karşılıyor. 3.5 mm kulaklık jakı da dizüstü bilgisayarın üzerindeki bir diğer giriş.

2020 Macbook Air fiyatı

MacBook Air ailesinin yeni üyesinin fiyatı ülkemizde 7.999 TL’den başlıyor, 10.399 TL’ye kadar çıkıyor.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası