2020 Jeep Compass Türkiye’de! İşte fiyatı

2020 Jeep Compass Türkiye fiyatı ile karşımıza çıktı! Standart 4×4 çekiş sistemine ek olarak 170 HP’lik benzinli motor ve 9 ileri otomatik …

2020 Jeep Compass Türkiye’de! İşte fiyatı

2020 Jeep Compass Türkiye fiyatı ile karşımıza çıktı! Standart 4×4 çekiş sistemine ek olarak 170 HP’lik benzinli motor ve 9 ileri otomatik şanzıman kombinasyonuyla satışta olan araç, 2 donanım paketi ile karşımıza çıkıyor.

2020 Jeep Compass Türkiye fiyatı ne kadar?

1.4 litre silindir hacimli ve 170 HP’lik motorlu Jeep Compass modellerinde standart olan ‘Jeep Selec-Terrain’ 4×4 sürüş sistemi, her türlü hava ve yol şartında mümkün olan en iyi dört tekerlekten çekiş performansını sağlamak üzere “Normal, Kar, Kum ve Çamur” sürüş modları sunmasıyla da ön plana çıkıyor.

Jeep Compass

Jeep Compass’ın Limited versiyonları Car Play & Android özellikli 8,4 inçlik dokunmatik ekrana ev sahipliği yapıyor. Ayrıca UConnect Multimedya Sistemi, ısıtmalı koltuklar ve direksiyon, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Park Yardım Sistemi, geri görüş kamerası, elektrikli bagaj kapağı gibi bir çok özellik Compass modellerinde kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bununla beraber, buz çözme özellikli dış dikiz aynaları, pasif giriş / anahtarsız çalıştırma, 40/20/40 bagaja açılan katlanabilir arka koltuk, kaldırılabilir ve yüksekliği ayarlanabilir bagaj tabanı ve ön yolcu koltuğu altında saklama gözü gibi özellikler sunuluyor.

2020 Jeep Compass Fiyatı

Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü, Mayıs ayı itibariyle 160 adet aracın Türkiye’ye getirildiğini açıkladı. Başlangıç modelinin yani Limited paketinin fiyatı 369000 TL olarak belirlendi. Limited Executive donanımı ile aracı almak isteyenlerin ise 389000 TL ödemesi gerekiyor.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası