2020 Hyundai Ioniq yenilenen tasarımıyla tanıtıldı!

2020 Hyundai Ioniq yenilenen tasarımıyla tanıtıldı!

2018 yılında Türkiye’de Yılın Otomobili ödülünü kazanan Hyundai Ioniq yenilenen tasarımıyla karşımızda. 2020 Hyundai Ioniq Hibrit ve Plug-in versiyonları tanıtılan model bakalım ne gibi yenilikler sunuyor?

Yenilenen tasarımıyla 2019 BMW 7 Serisi tanıtıldı!

Uzunca bir süredir sızıntılara konu olan 2019 BMW 7 serisi sonunda tanıtıldı. Yenilenen tasarımı ve özellikleriyle kendine hayran bırakan yeni 7 serisine gelin, hep beraber yakından bakalım!

2020 Hyundai Ioniq neler sunuyor?

Hyundai’nin esasında zaten yeni bir modeli olan Ioniq bir takım farklılıklarla yenilenerek karşımıza çıktı.

İlk versiyondaki düz ızgara yerini metalik görünümlü ızgaraya bırakmış durumda. 3 boyutlu bir görünüme sahip olan bu ızgara ile ara. daha bir agresif görünüyor. Ayrıca LED farlarda yenilikten nasibini almış durumda. Mücevher benzeri bir ön LED farlara sahip olan 2020 Hyundai Ioniq arka tarafta da küçük bir makyaja uğramış.

Aracın içi ise artık çok daha havalı. İlk versiyondaki iç tasarıma kıyasla çok daha albenili bir görünüme sahip olan otomobilde 10.25 inç büyüklüğündeki bilgi eğlence sistemi tüm gözleri üzerine topluyor. Açık mavi aydınlatma ışıkları ise oldukça şık bir görünüm sunuyor.

Diğer taraftan araçta yeni nesil güvenlik önemlerinden otomatik acil frenleme, şeritte tutma yardımcısı ve sürücü dikkat uyarısı standart olarak sunuluyor.

Hyundai Europe tarafından duyurulan bu yeni aracın sadece Avrupa pazarında yer alması bekleniyor. Ülkemizde de yenilenmesi beklenen otomobilin fiyatının ne olacağı ise şu an için bilinmiyor.

https://shiftdelete.net/2020-hyundai-ioniq-yenilenen-tasarimiyla-tanitildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası