2020 Hyundai Elantra tanıtıldı! İşte yeni Elantra!

2020 Hyundai Elantra tanıtıldı! İşte yeni Elantra!

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü otomobil sektörünü de kötü etkiliyor. Ford ve Totoya ülkemizdeki fabrikalarında üretimi geçiçi olarak durdururken, telefon üreticileri ile benzer şekilde otomobil üreticileri de yeni otomobillerini sessizce tanıtmaya devam ediyor: 2020 Hyundai Elantra tanıtıldı.

Güney Koreli otomobil üreticisinin C segmenti sedan aracı büyük bir değişime ev sahipliği yapıyor. Hali hazırda satışta olan makyajlı Elantra konusunda tasarımsal açıdan oldukça eleştirilen Hyundai yeni aracında Sonata’yı akıllara getiriyor.

2020 Hyundai i10 Türkiye fiyatı açıklandı!

Güney Koreli otomotiv üreticisi Hyundai’ın Eylül ayında tanıttığı üçüncü nesil i10’un üretimi Ocak ayında İzmit’te başlamıştı. 2020 Hyundai i10 Türkiye fiyatı belli oldu ve araç satışa sunuldu.

2020 Hyundai Elantra özellikleri

Toyota Corolla, Honda Civic, Volkswagen Jetta gibi popüler araçlarla mücadele eden daha zarif bir tasarıma kavuşurken, özellikle ön kısımda keskin hatları ile sportif bir görünüm sağlamayı başarıyor.

Aracın başlangıç modelinde 8 inç büyüklüğünde ekrana sahip bilgi eğlence sistemi yer alıyor. Üst paketleri tercih ettiğinizde ise 10.25 inç büyüklüğünde bir dijital gösterge paneli (hayalet gösterge) ve multimedya ekranı sunuluyor.

Bilgi eğlence sistemi kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteği sayesinde telefonunuzdan tam olarak yararlanmanızı sağlıyor. Ön tarafta 1074 mm, arka tarafta ise 965 mm diz mesafesi sunan 2020 Elantra önceki modele kıyasla 25 mm daha uzun bir aks mesafesi ve 50 mm daha uzun bir yapı ile karşımızda.

Bunlara ek olarak Elantra’da hibrid motora sahip araçlar kervanına eklendi. 1.6 litrelik 4 silindirli benzinli motorun elektrikli motor ile birleştirilmesi sonucunda, 141 beygir güç ve 265 nm tork elde ediliyor. Bu sayede Hibrid Elantra’nın 100 km’de 4.7 litre gibi düşük bir yakıt tüketimine sahip olduğu belirtiliyor.

Diğer seçenek ise 2 litrelik atmosferik benzinli motor. Ancak, araçlar şu anda ABD ve Güney Kore pazarı için duyuruldu. Bu nedenle ülkemize ne zaman geleceğini ve hangi motor seçenekleri ile karşımıza çıkacağını şu anda bilmiyoruz.

https://shiftdelete.net/2020-hyundai-elantra-ozellikleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası