2020 Honda Jazz tanıtıldı

2020 Honda Jazz tanıtıldı

Honda model ailesinin en küçük üyesi Honda Jazz yenilendi. 2020 Honda Jazz ilk olarak anavatanı Japonya’da düzenlenen 2019 Tokyo Otomobil Fuarı etkinliğinde sahneye çıktı. 2020 Honda Jazz motor seçenekleri arasına hibrit alternatifi de eklendi.

Kapıları ortada birleşen Mazda MX-30!

Elektrikli araç dünyasına rakiplerinden biraz daha geç giriş yapan Mazda, sonunda yeni elektriklisini tanıttı. Elektrikli Mazda MX-30 dış tasarımı ile oldukça dikkat çekiyor.

2020 Honda Jazz sahnede

Honda’nın B sınıfında rekabet eden oyuncusu Jazz en yeni haliyle karşımıza çıktı. Tokyo Otomobil Fuarı’nda sahneye çıkan küçük otomobil, satışa sunulduğu pazara göre farklı donanım paketleri ile yollara inecek.

Boyut açısından bir önceki nesli ile hemen hemen aynı ölçülere sahip olduğunu gördüğümüz yeni Jazz modelinin donanım paketleri Basic, Home, Ness, Crosstar ve Luxe olarak sıralanıyor. Basic isminden de anlaşılacağı gibi giriş seviyesini oluşturuyor. Home donanımında ise otomobil deri kaplı direksiyon simidi ve yüksek kaliteli malzeme ile kaplanan kumaş koltuklara sahip. Ness donanımında koltuklar su tutmayan bir malzeme ile donatılırken, Crosstar donanımında 16 inçlik alüminyum jantlar kullanılıyor. Luxe donanım paketi ise en tepede konumlanıyor. Burada deri koltuk detayına krom parçalar eşlik ediyor.

2020 Honda Jazz motor seçenekleri henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak, hibrit alternatifinin olacağı şimdiden biliniyor.

Güvenlik donanımlarına baktığımızda ise karşımızda Honda Sensing ileri güvenlik ve sürücü asistan sistemi çıkıyor. Sekiz sonar sensörün bulunduğu bu sistem, kaza riskini önemli derecede azaltıyor.

Dördüncü nesli ile bizlere ‘merhaba’ diyen 2020 Jazz, 2020 yılının Şubat ayında asfalta inecek.

https://shiftdelete.net/2020-honda-jazz-tanitildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası