2020 BMW M3 ezber bozmaya geliyor!

2020 BMW M3 ezber bozmaya geliyor!

Baştan aşağıya yenilenen 2019 BMW 3 serisi ile birlikte adından oldukça söz ettiren otomotiv devi, yeni araçları ile birlikte sürücülerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bugünkü gelişmeye göre, merakla beklenen 2020 BMW M3‘den ilk görüntüler geldi. 2020 BMW M3 tasarımı ile tabiri caizse görenleri kendine hayran bıraktırıyor!

2020 Mercedes GLC63, ilk kez görüntülendi!

Mercedes’in beklenen modellerinden 2020 Mercedes GLC63, ilk kez kameralara yakalandı. Kamuflajlı olmasına rağmen tasarım detayları hakkında bilgi veren GLC63, oldukça iddialı.

2020 BMW M3 ezber bozmaya geliyor!

G20 3 Serisi‘nin piyasaya sürülmesinin ardından birçok kişi yeni nesil BMW M3 modelinin nasıl olacağı merak ediyordu. Bugün ise Car Lifestyle tarafından paylaşılan görsel ile birlikte yeni nesil M3 modelinin nasıl bir tasarım ile birlikte bizleri karşılayacağı belli oldu.

Paylaşılan görselden de görebileceğiniz üzere 2020 BMW M3 modelinin G20 3 Serisi‘ne kıyasla oldukça daha agresif bir tasarım anlayışına sahip olduğunu görmekteyiz.

Car Lifestyle tarafınca paylaşılan görsel ile G20 3 serisinde, bizleri karşılayan egzoz tasarımında bir takım değişikliklere gidilmiş. Bunun yerine dörtlü egzoz ile bizleri karşılayan yeni nesil M3 her yönüyle özel bir spor otomobil olduğunu hissettiriyor.

Paylaşılan raporlara göre, tasarım konusunda da adından oldukça söz ettirecek olan modelin, iç tasarımının ise konforlu bir yapıya sahip olduğunu belirmekte fayda var. İç yaşam alanındaki yapılan değişimler sayesinde hem yolculara hemde sürücülere oldukça kaliteli bir deneyim yaşatılması hedefleniyor.

Tüm bunların haricinde ise yeni M3 Serisi, en çok yeni motor seçenekleriyle dikkat çekiyor. 3 litrelik altı farklı motor opsiyonu ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan yeni seri oldukça iddialı geliyor.

Aktarılan bilgilerin ışığında standart M3 modelleri 450 beygir gücünde çalışan bir motordan gücünü alacak. Standart modellerin haricinde ise üst sınıf M3 modellerinde 500 beygir gücündeki bir motor sürücüleri karşılayacak.

Söz konusu 2020 BMW M3 ile ilgili bilinen tüm bilgilerin şimdilik bunlarla sınırlı olduğunu belirtelim. Peki, siz yeni nesil M3 modelinin tasarımını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

https://shiftdelete.net/2020-bmw-m3-ezber-bozmaya-geliyor

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası