2020 Audi SQ8 tanıtıldı

2020 Audi SQ8 tanıtıldı

Performans odaklı bir model olarak sınıflandırılan 2020 Audi SQ8 tanıtıldı. Lüks otomobil, özellikleri ile de dikkat çekiyor.

2020 Audi SQ8 özellikleri

4 litrelik hibrit dizel bir motora sahip olan otomobil 435 HP gücünde. 900 Nm torka sahip olan otomobilin 8 ileri otomatik şanzımana sahip olduğunu da belirtelim.

Audi’nin efsaneleşmiş dört çeker sistemi olarak bilinen Quattro teknolojisine sahip olan otomobil, 0’dan 100 km/s hıza sadece 4.8 saniyede çıkabiliyor.

Boyutları düşünüldüğünde oldukça iyi bir performansa sahip olduğu aşikar olan Audi SQ8, tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Sahip olduğu keskin hatlarıyla birlikte oldukça hırçın bir görüntüye kavuşmuş olan Audi SQ8 modelinin, performansına yaraşır bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Otomobilin içerisinde ise alcantara kaplamaya ağırlık verildiğini görmek mümkün. Paslanmaz çelikten üretilmiş gaz ve fren pedalları ile dikkat çeken otomobil, multimedya sistemiyle de oldukça iddialı.

Apple CarPlay ve Android Auto destekleyen dokunmatik multimedya ekranı sayesinde, sürüş destek asistanlarını kontrol etmeniz, 360 derece kamera sistemi gibi sistemleri kullanmanız mümkün.

Fiyat konusunda resmi bir duyuru yapılmadı fakat sızdırılan bilgilere göre İngiltere satış fiyatı £85.000 olarak belirlenmiş durumda.

https://shiftdelete.net/2020-audi-sq8-tanitildi-ozellikleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası