2020 Audi A5 tanıtıldı! İşte yenilenen tasarımı

2020 Audi A5 tanıtıldı! İşte yenilenen tasarımı

Bu yılın başında A4 ailesini güncelleyen Alman otomobil üreticisi Audi bu kez 2020 Audi A5 serisi ile karşımıza çıktı. Audi A5 Coupe Cabriolet ve Sportback modellerinin 2020 versiyonları makyajlı tasarımı ile dikkat çekiyor.

2020 Audi A5 modellerinin bugüne kadarki en çekici araçlardan birisi olduğu dile getirilirken, bazı donanımsal değişiklikler kullanıcıları sevindirdi. Örneğin, 2020 Audi A5 modelleri için LED farlar standart donanım haline geldi.

Porsche Taycan tanıtıldı! Tesla’ya meydan okuyor!

Porsche nihayet ilk elektrikli aracını tanıttı. Dört yıl boyunca devam eden konsept çalışmaları, isim değişiklikliği ve casus çekimlerin ardından Porsche Taycan tanıtıldı. İşte Porsche Taycan özellikleri

2020 Audi A5 özellikleri ve fiyatı

Tabi, fazlasını isteyenler için opsiyonel olarak matris LED farlar ve sıralı arka LED farlar bulunuyor. Standart, Advanced ve S Line olmak üzere üç farklı görünüm paketi bulunan A5’in geniş renk yelpazesi rahatça seçim yapma imkanı sağlıyor.

2020 Audi A4 ile benzer bir iç tasarıma sahip olan araçta kullanıcıları, 10.1 inçlik dokunmatik ekran ve 12.3 inçlik dijital gösterge karşılıyor. Volkswagen Grubu’nun MIB3 platformu üzerine inşa edilen bilgi – eğlence sistemi, şoförün ihtiyacı olan bilgileri sunarken, aynı zamanda eğlenceden ödün vermemeyi sağlıyor.

Yeni A5’ler genel anlamda dört farklı motor seçeneği ile geliyor. Benzinli ve dizel motor seçenekleri bulunurken, maksimum hızı 250 km/s ile sınırlandırılan araçta başlangıç olarak, 163 beygir gücünde bir motor yer alıyor.

Hafif hibrit olarak tanımlanan bu motorlar, küçük bataryalarda bir miktar enerji depoluyorlar. Hibrit yapı özellikle kalkış sırasında aracın daha rahat hareket etmesini sağlayarak, yakıt tüketimine olumlu bir katkıda bulunuyor.

En güçlü modele yani 2020 Audi S5 TDI’a geçtiğimizde ise işler değişiyor. 3 litrelik turbo dizel motor, 347 beygir güç ve 700 nm tork üretiyor. Bu sayede araç 0 – 100 km/s hıza 5 saniyeden daha kısa sürede ulaşmayı başarıyor.

2020 yılının başında satışa sunulacak olan 2020 Audi A5 için Avrupa’da belirlenen başlangıç fiyatı 42900 Euro olarak açıklandı.

https://shiftdelete.net/2020-audi-a5-tanitildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası