2020 Apple Tasarım Ödülleri kazananları belli oldu

Apple’ın her yıl düzenlediği WWDC sonrasında açıkladığı tasarım ödüllerinin bu yılki sahipleri belli oldu. Tasarım, inovasyon ve teknolojiyi …

2020 Apple Tasarım Ödülleri kazananları belli oldu

Apple’ın her yıl düzenlediği WWDC sonrasında açıkladığı tasarım ödüllerinin bu yılki sahipleri belli oldu. Tasarım, inovasyon ve teknolojiyi Apple platformlarında en iyi yansıtan geliştiricilerin ödül aldığı yarışmada Almanya, İsveç, Macaristan ve İsrail’den geliştiriciler dikkat çekiyor. İşte 2020 Apple Design Award kazananları!

2020 Apple Design Award kazanan uygulamalar

Darkroom: Foto ve Video Editörü – Bergen Co. | iPhone & iPad (Ücretsiz)

Bu kapsamlı ve güçlü fotoğraf editörü; ayrıntılı denetim özellikleri, farklı ruh hallerine hitap eden filtreleri ve zarif ara yüzüyle kendisinden beklenen her şeyi sunuyor. Uygulamanın kolayca kullanılabilen Curves (eğriler) editörü sayesinde, her seviyedeki fotoğrafçı sezgisel ve sanatsal ince ışık ve renk ayarı yapabilir. Profesyoneller ise Darkroom’un görselleri toplu olarak düzenleyebilme, RAW dosyalarını açabilme ve özel filtreler yaratabilme özellikleri bulunuyor.

Darkroom uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Looom – Iorama Studio | iPad (69,99 TL)

Looom, el çizimi animasyonları daha hızlı ve erişilebilir hale getiriyor. El ya da Apple Pencil ile çizip, ardından yeni bir asetat eklemek için ekranı yukarı kaydırılabiliyor. Daha önce çizdiklerini soluk bir halde görmeye devam edeceksin. Hobi olarak çizim yapanlar için yeterince kolay ama profesyoneller için de yeterince güçlü. Kare hızını hassas bir biçimde ayarlayabilen eğlenceli araçlar ve fazlası sayesinde Looom’da animasyon yapmak göz korkutmuyor.

Kaynak: Shiftdelete

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası