2019 Volvo V60 Cross Country tanıtıldı!

2019 Volvo V60 Cross Country tanıtıldı!

Volvo yeni araçları ile sürücülerle buluşmaya devam ediyor. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte 2019 Volvo V60 Cross Country‘in özellikleri ve görselleri sürücüler ile paylaşıldı. Volvo’nun yeni aracında sürücüleri neler bekliyor, gelin hep beraber yakından bakalım.

ÖTV indirimi geldi! Otomobil fiyatları düşüyor!

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ÖTV oranlarında indirim uygulanacak. Sıfır otomobil fiyatları düşüyor! ÖTV indirimi Resmi Gazete’de yayınlandı!

2019 Volvo V60 Cross Country özellikleri ve fiyatı!

Volvo V60 serisini 2019 modeliyle birlikte güncelledi. Yeni modeliyle beraber birçok yeni teknolojiyi de kullanıcılarına sunan Volvo, V60’ın yeni Cross Country modeliyle konforu ve tasarım hatlarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayacak.

Bu yılın başlarında orta ölçekli V60 modelini tanıtan Volvo’nun yeni Cross Country modeli oldukça merak ediliyordu. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte yeni iddialı otomobilin teknik özellikleri ve görsellerini paylaşan otomotiv devi, dört çeker yeni aracıyla rakiplerine şimdiden korku salıyor.

En zorlu koşullarda bile sürücüsünü yolda bırakmayacak olan model, V90 Cross Country modelinden daha geniş olduğunu da görmekteyiz. Tasarım detaylarıyla da sürücüleri kendine hayran bıraktıran yeni V60 modelinde büyük çaplı yeniliklerin yapılmadığını da belirtmekte yarar var.

Klasik V60 modeline göre Cross Country‘nin koltukları 3 inç daha uzun olarak tasarlandı. Motor kısmındaysa sınıfına göre oldukça güçlü bir motordan güç olan V60 Cross Counrty, 2 litrelik sıralı dört silindir motor ve turbo şarj sisteminden güç alıyor. Ayrıca bu aracın dört çeker olduğunun da altını çizmekte fayda var.

Sürüş modlarıyla da oldukça dikkat çeken yeni Cross Country modelinde off-road sürüş modu ve tepe iniş kontrolü özellikleri de sürücülerin huzuruna sunulacak. Bu modlar sayesinde engebeli arazilerde bile oldukça kaliteli bir sürüş keyfi sürücüleri bekliyor.

Diğer V60 modellerinde de olduğu gibi yeni modelinde alt kenarlı plastik kaplama ile kaplandığını görmekteyiz.

İç mekanda ise sürücünün ve yolcular için her türlü konforu düşünen Volvo, fark yaratan bir tasarım anlayışıyla geliyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklama ile birlikte yeni araçta Apple CarPlay ve Android Auto desteğinin yer alacağı da açıklandı.

Tüm bunların dışında ise yeni aracın aktif güvenlik özellikleriyle de ön plana çıktığını rahatlıkla söyleyebiliriz. V60 Cross Country seyir halindeyken sürücünün ve yolcuların  güvenliğini aktif güvenlik sistemiyle sağlayacak.

3 Otomobil devinden Android kararı!

Google, Android için Renault, Nissan ve Mitsubishi üçlüsüyle ortaklık için el sıkıştı. Yeni gelecek araçların Android akıllı sistemi ile daha da akıllı hale gelmesi amaçlanıyor.

Son olarak ise yeni aracın bu yılın başlarında tanıtılan 2018 model Volvo V60 Cross Country modeline yakın bir fiyat etiketiyle satışa sunulması ön görülüyor. 2018 model Cross Country’in ise 41.850 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu belirtelim. Yukarıdaki galeriden yeni araca ait olan görselleri inceleyebilirsiniz.

:: Siz, tanıtılan yeni V60 modelini nasıl buldunuz?

https://shiftdelete.net/2019-volvo-v60-cross-country-tanitildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası