2019 Volkswagen Passat ilk kez görüntülendi

2019 Volkswagen Passat ilk kez görüntülendi

D segmentinde Avrupa’nın en çok tercih edilen otomobillerinden Volkswagen Passat‘ın yeni haliyle karşımıza çıkmaya hazırlandığını sizlere duyurmuştuk. Aradan geçen üç ayın ardından, 2019 Volkswagen Passat ilk kez görüntülendi!

İşte tüm detayları ile 2019 Volkswagen Jetta!

Yeni Jetta, Detroit Auto Show 2018’de tanıtıldı. 2019 Jetta yenilenen iç tasarımı, 8 ileri şanzımanı ve üst seviye teknolojileri ile göz dolduruyor. Sizler için yeni 2018 Jetta’nın tüm yeniliklerini derledik!

Yeni Passat tasarımsal açıdan büyük bir değişim sunulmayacak. Zira, kamuflajlı haliyle kameralara yakalanan aracın sadece ön ve arka tampon kısmı gizleniyor.

2019 Volkswagen Passat büyük bir değişim sunmayacak!

Arteon ile sunulan büyük değişimin, bu yıl Passat’ta kendisini göstereceği iddia ediliyordu. Ancak, görüntülere baktığımızda makyajlanan bir kasa ile gelecek olan 2019 Passat, tasarımsal açıdan Arteon ile büyük benzerlikler taşımayacak.

Sızdırılan görüntüler, tampon ve ızgaranın yanı sıra ön ve arka ışıklandırmanın yenilendiği konusunda ipuçları veriyor. İç kısıma ait herhangi bir görüntü ortaya çıkmazken, beklentiler VW’in bilgi eğlence sistemini iyileştirmesi yönünde.

Passat sektördeki değişimden nasibini alıyor!

Avrupa’nın en çok tercih edilen otomobillerinden olan Passat yeni modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Şirket yetkililerinin yaptıkları açıklamalara göre Hibrit Passat çok yakında yollarda olacak.

Zira, yeni Touareg ile iç kısımda sunulan büyük değişimin, 2019’un aksine bir sonraki nesilde Passat’a aktarılacağı düşünülüyor. Bu nedenle Passat’ta büyük bir teknolojik değişim görmek isteyenlerin, bir süre daha beklemesi gerekecek.

https://shiftdelete.net/2019-volkswagen-passat-ilk-kez-goruntulendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası