2019 Toyota Corolla duyuruldu!

2019 Toyota Corolla duyuruldu!

Japon otomobil devi Toyota 120. Paris Otomobil Fuarı kapsamında yeni Toyota modelini görücüye çıkarttı.  Auris markası sona ererken, 2019 Toyota Corolla tanıtıldı

Merakla beklenen 2019 BMW 3 Serisi tanıtıldı!

2019 BMW 3 Serisi sonunda 2018 Paris Otomobil Fuarı’nda resmi olarak lanse edildi. İşte 2019 BMW 3 Serisi özellikleri ve fiyatı

2019 Toyota Corolla neler sunuyor?

Paris Otomobil Fuarı kapsamında birçok otomobil üreticisi en yeni modellerini sergiliyor. Bunlardan birisi olan Japon devi Toyota, yenilenen yüzüyle Corolla modelini tanıttı.

Yeni Corolla hatchback ve station wagon gövde tipleriyle sergilenirken son derece etkileyici bir görünüme kavuşmuş. Yeni TNGA platformu üzerinde geliştirilen araç, artık 40 mm daha uzun. Station wagon versiyonunda ise 58 mm’lık bir uzama söz konusu.

Uzayan aks mesafesi sayesinde iç hacimde de gelişmelerin yaşandığı modelde 10 mm daha yere yakın. LED ön far ve arka farlara krom difüzör eşlik ederken 16 inçten 18 inçe kadar farklılık gösteren jantlarla satın alınabiliyor.

Tamamen yenilenen tasarımdan nasibini alan iç mekana baktığımızda ise yenilenen dijital klima kontrolcüleri, havalandırma ızgaraları ve onların üzerinde yer alan bilgi eğlence sistemi dikkat çekiyor.

Toyota’da çok eleştirilen tamamen dokunmatik ekran, yerini Android Auto ve Apple Car Play destekli, bir takım butonlarla zenginleştirilen Enture 3.0 Audio Plus sistemine bırakmış.

Çift bölge klima, çift renkli deri-kumaş döşemeler, koltuk ısıtma, 8 yönlü elektrikli koltuk, 8 hoparlörlü JBL ses sistemi, head-up display, kablosuz telefon şarjı, panoramik cam tavan ve elektrikli bagaj kapağı gibi donanımlarda otomobilde sunuluyor.

Kaputun altına baktığımızda ise 114 beygir gücündeki 1.2 litrelik turbo benzinli motora ek olarak 1.8 litre ve 2.0 litre hacmindeki hibrit üniteleri görebileceğiz. Hibrit üniteler ise sırasıyla 120 beygir ve 178 beygir güç üretebilecekler.

Ülkemize geliş tarihi şu aşamada belli olmayan otomobilin fiyatları da maalesef bilinmezliğini koruyor. Peki siz yeni Toyota Corolla modelini nasıl buldunuz?

https://shiftdelete.net/2019-toyota-corolla-duyuruldu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası