2019 SEAT Tarraco görenleri kendine hayran bırakıyor!

2019 SEAT Tarraco görenleri kendine hayran bırakıyor!

SEAT yeni nesil araçları ile sürücülerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde yaşanılan gelişmeye göre, otomotiv devi önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı öncesinde 2019 SEAT Tarraco hakkında önemli detayları gün yüzüne çıkarttı.

2019 BMW i3 ve i3s tanıtıldı!

2019 SEAT Tarraco oldukça iddialı geliyor!

MQB-A platformunun en güncel ürücü olan 2019 SEAT Tarraco, 4735 mm uzunluğuna ve 1658 mm yüksekliğe sahip olduğunu görmekteyiz.

Atlantik Mavisi ve İndiyum Grisi gibi oldukça dikkat çeken renk seçenekleriyle ön plana çıkan araç, sürücüye ve yolculara oldukça konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Çift motor ile sürücülerin karşısına çıkacak olan Tarroco‘daki 150 beygirlik 1.5 litrelik motora ise 190 beygirlik 2.0 litrelik benzinli motorun eşlik edeceğine de şahit olmaktayız.

Benzinli motorların haricinde, dizel motor seçenekleriyle de kullanıcıların karşısına çıkacak olan SEAT, 2.0 litrelik dizel motoru ile sürücülerin huzuruna çıkacak. Ayrıca bu motorun 150 ve 190 beygir olmak üzere iki farklı seçeneği de bulunmakta.

Paylaşılan detaylar ile birlikte yeni Tarraco, Style ve Xcellence donanım seçenekleriyle satışa sunulacağı da açıklandı. 8 farklı kaporta renk seçeneğiyle gelecek olan araçta ayrıca 10.25 inçlik dijital gösterge paneli, 8 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, navigasyon sistem, akıllı cihazlarınız için kablosuz şarj istasyonu ve dinamik şasi kontrolü gibi son teknolojilerin ön plana çıkartıldığının altını özellikle çizelim.

Yeni SUV otomobilde, trafik işaretlerini algılama asistanı, acil frenleme özelliği, şerit takip sistemi, devrilme önleme sistemi, çarpışma önleme sistemi ve kör nokta algılama gibi donanımlara da yer veriliyor.

Son olarak ise önümüzdeki hafta görücü karşısına çıkacak olan SUV otomobilin, çıkış tarihi ise 2019’un ilk yarısı olarak ön görülüyor. Aracın fiyatı hakkındaysa henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığını da belirtmekte fayda var.

https://shiftdelete.net/2019-seat-tarraco-gorenleri-kendine-hayran-birakiyor

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kamera sistemleri güvenlik kamerası